ΙΤΑΛΙΑ

Η συγκινητική συζήτηση των Μιχάιλοβιτς-Κονσεϊσάο στο Instagram

Η συγκινητική συζήτηση των Μιχάιλοβιτς-Κονσεϊσάο στο Instagram

Το ποδόσφαιρο χτίζει δυνατές φιλίες και τρανή απόδειξη είναι το δίδυμο Σίνισα Μιχάιλοβιτς - Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τους άλλοτε συμπαίκτες στην Λάτσιο να αποθεώνει ο ένας στον άλλο μέσω συνομιλίας στο Instagram.

Συμπαίκτες στην Λάτσιο ήταν για λίγα χρόνια, όμως το σημαντικότερο για τους Σίνισα Μιχάιλοβιτς και Σέρτζιο Κονσεϊσάο μέσα από εκείνη τη συνύπαρξη στην ομάδα της Ρώμης πριν από δύο δεκαετίες έχτισαν μία πανίσχυρη φιλία.

Αυτήν μάλιστα βρήκαν την ευκαιρία να την επιβεβαιώσουν για μία ακόμα φορά, με τον προπονητή της Μπολόνια και της Ρόμα να δίνουν ραντεβού μέσω Instagram Live και να αφιερώνουν λόγια εκτίμησης και αγάπης ο ένας στον άλλον.

"Συγκινούμαι για τη δύναμή σου, τη θέλησή σου, για το άτομο που είσαι. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όσα έχεις κατακτήσει και από όσα θα κατακτήσεις στο μέλλον.

Εγώ ήμουν 22 ετών όταν γνωριστήκαμε και σε αγαπώ μέσα από την ψυχή μου. Σου εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου, όπως εύχομαι και στα παιδιά μου.

Το να μιλώ μαζί σου για ώρα είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί στα τελευταία 2 ή 3 χρόνια.

Η ζωή συνεχίζει να βγάζει μπροστά σου επικίνδυνα εμπόδια, εσύ όμως τα ξεπερνάς πάντα", είπε μεταξύ άλλων ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ για τον Μιχάιλοβιτς, που από το περασμένο καλοκαίρι δίνει μάχη για να νικήσει την λευχαιμία, με τον τεχνικό της Μπολόνια να απαντάει μέσα από δύο εντυπωσιακές ατάκες.

"Δεν έχεις ούτε μία άσπρη τρίχα στο μαλλί σου! Εσύ και ο Φίγκο είστε οι καλύτεροι δεξιοί χαφ με τους οποίους έχω υπάρξει συμπαίκτης".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ