ΙΤΑΛΙΑ

Η πρώτη κόντρα Ίμπρα - Ρονάλντο ήρθε μέσα από πρωτοσέλιδο της Corriere

Portugal's Cristiano Ronaldo, left, and Sweden's Zlatan Ibrahimovic shake hands before the World Cup qualifying playoff first leg soccer match between Portugal and Sweden Friday, Nov. 15 2013, at the Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca)
Portugal's Cristiano Ronaldo, left, and Sweden's Zlatan Ibrahimovic shake hands before the World Cup qualifying playoff first leg soccer match between Portugal and Sweden Friday, Nov. 15 2013, at the Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca) @ 2013 ARMANDO FRANCA / ASSOCIATED PRESS

Η επιστροφή του Ιμπραχίμοβιτς στην Μίλαν έδωσε την έμπνευση στην Corriere dello Sport για ένα εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο που φέρνει τον Σουηδό face-to-face με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το κόλπο γκρόσο που πάλευαν για σχεδόν έναν μήνα οι Πάολο Μαλντίνι και Ζβόνιμιρ Μπόμπαν πραγματοποιήθηκε τελικά το βράδυ της Παρασκευής (27/12), με τους οπαδούς της Μίλαν να λαμβάνουν ένα υπέροχο χριστουγενιάτικο δώρο έστω με δύο ημέρες καθυστέρηση.

Αυτό δεν ήταν άλλο από την είδηση της οριστικής συμφωνίας των ροσονέρι για την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς 7,5 χρόνια μετά τη φυγή του, με τον 38χρονο στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της σεζόν και τους ροσονέρι να διατηρούν οψιόν αγοράς του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όπως ήταν λογικό, η απόκτηση του Ίμπρα από την Μίλαν δεν ενθουσίασε μόνο τους φίλους της ομάδας του Μιλάνου αλλά και τους εκπροσώπους του Τύπου, καθώς από μόνος του ο Σουηδός είναι ένας πόλος έλξης και παράλληλα ένα ισχυρό αντίπαλο δέος απέναντι στον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο.

PSG's Zlatan Ibrahimovic, right, controls the ball as Real Madrid's Cristiano Ronaldo looks on during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and PSG at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Nov. 3, 2015. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Zlatan Ibrahimovic, right, controls the ball as Real Madrid's Cristiano Ronaldo looks on during the Champions League group A soccer match between Real Madrid and PSG at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Nov. 3, 2015. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Είναι δε τέτοια η βαρύτητα των ονομάτων τους στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, ώστε η Corriere dello Sport να τους φέρει τον έναν απέναντι στον άλλο στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (28/12) και να χρησιμοποιήσει τον εξής τίτλο: "Η χώρα του εγώ. Η Μίλαν ανακοινώνει τον Ίμπρα και η Serie A γίνεται πεδίο μάχης για τα δύο φαινόμενα".

Και προσθέτει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα: "Ο Κριστιάνο που θεωρεί τον εαυτό του το Νο 1 στην ιστορία. Ο Ίμπρα που του αρέσει να συγκρίνεται με έναν Θεό.

Εκεί που ο ένας βασίλευε χωρίς να έχει κάποιον να τον κοντράρει, έρχεται ένας άλλος πρωταθλητής που δεν δέχεται πως υπάρχει άλλος υπεράνθρωπος εκτός από τον ίδιο".

Η πρώτη κόντρα Ίμπρα - Ρονάλντο ήρθε μέσα από πρωτοσέλιδο της Corriere

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Ζλάταν επιστρέφει ως διάβολος
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ