ΙΤΑΛΙΑ

H Mπολόνια αποσύρθηκε από την κούρσα για την αγορά του Ιμπραχίμοβιτς

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo) AP PHOTO/KELVIN KUO

Μίλαν και Νάπολι συνεχίζουν πλέον μόνες στο κυνήγι της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με την Μπολόνια να αποσύρει την υποψηφιότητά της μέσω τοποθέτησης του γενικού διευθυντή της.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί μήλον της έριδος για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες το τελευταίο διάστημα από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό τους με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο τέλος του 2019 και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ευρώπη, με την Ιταλία να είναι ο επικρατέστερος προορισμός του.

Και αυτό γιατί Μίλαν, Νάπολι, Μπολόνια (σε πρώτο βαθμό) αλλά και Ρόμα (σε δεύτερο) εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τους υποψήφιους μνηστήρες να μειώνονται ωστόσο κατά ένας από τη Δευτέρα.

Και αυτό γιατί η Μπολόνια έθεσε εαυτόν εκτός διεκδίκησης του 38χρονο Σουηδού σούπερ σταρ, με τον γενικό διευθυντή της Βάλτερ Σαμπατίνι να ξεκαθαρίζει πως ο "Ίμπρα" δεν θα φορέσει τα ροσομπλού:

"Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν θα έρθει στην Μπολόνια. Ήταν μία όμορφη πρόταση που έγινε από εμάς. Έκανε άλλες επαγγελματικές επιλογές.

Η Μπολόνια δεν είχε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο, ήμασταν απλά στο παράθυρο και τίποτα περισσότερο.

Όλα γεννήθηκαν από την προσωπική σχέση που δένει τον Ίμπρα με τον Μιχάιλοβιτς. Θέλω να υπογραμμίσω πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων.

Εάν ήταν οικονομικό το θέμα, ο ιδιοκτήτης της Μπολόνια, Τζόι Σαπούτο, θα καθόταν εθελοντικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με πολύ ανταγωνιστικό πνεύμα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της Μπολόνια.

Όπως αναφέρει με ποστάρισμά του στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα μετά την αποχώρηση της Μπολόνια, παραμένουν στο κυνήγι του Ιμπραχίμόβιτς οι Μίλαν και Νάπολι, καθώς και μερικές ακόμα ομάδες εκτός Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ