ΙΤΑΛΙΑ

Η Λάτσιο απέκλεισε την Ίντερ

Η Λάτσιο απέκλεισε την Ίντερ

Η Λάτσιο νίκησε 2-1 την Ίντερ στο Μιλάνο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Coppa Italia, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού, Ρόμα - Τσεζένα

Σπουδαία πρόκριση για τη Λάτσιο, καθώς νίκησε 2-1 την Ίντερ στο "Giuseppe Meazza" και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά του Coppa Italia, όπου φαντάζει πιθανότερο το ντέρμπι της Ρώμης.

Αυτό διότι οι "λατσιάλι" θα αντιμετωπίσουν για μία θέση στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού, Ρόμα - Τσεζένα, προημιτελικός που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Φελίπε Άντερσον άνοιξε το σκορ στο 20' και το 0-2 έκανε ο Λούκας Μπίγλια στο 56' με πέναλτι, φάση στην οποία η Ίντερ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μιράντα.

Στο 76' αποβλήθηκε και ο Ράντου για τη Λάτσιο, μείωσε στο 84' ο Μπρόζοβιτς, αλλά οι "νερατζούρι" δεν κατάφεραν να ισοφαρίζουν και να οδηγήσουν το ματς στην παράταση.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, ΝτΆμπρόζιο, Μουρίγιο, Μιράντα, Ανσάλντι (58' Μεδέλ), Κοντογκμπιά, Μπρόζοβιτς, Μπανέγα (46' Ζοάο Μάριο), Καντρέβα, Πέρισιτς, Παλάσιο (46' Ικάρντι).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Πατρίκ, Ντε Φράι, Χουτ, Ράντου, Λούκας Μπίγλια, Παρόλο, Μούρτζα (78' Ουάλας), Φελίπε Άντερσον (74' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Λούλιτς (75' Ζορντάν Λουκακού), Ιμόμπιλε.

*κόκκινη 54' Μιράντα και 76' Ράντου

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών:

Τρίτη 24/1

Νάπολι - Φιορεντίνα 1-0 (71' Καγιεχόν)

Τετάρτη 25/1

Γιουβέντους - Μίλαν 2-1 (10' Ντιμπάλα, 21' Πιάνιτς / 53' Μπάκα)

Τρίτη 31/1

Ίντερ - Λάτσιο 1-2 (84' Μπρόζοβιτς / 20' Φελίπε Άντερσον, 56' πέν. Λούκας Μπίγλια)

Τετάρτη 1/2

Ρόμα - Τσεζένα (21:45)

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:

Νάπολι - Γιουβέντους

Λάτσιο - Ρόμα ή Τσεζένα

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ