ΙΤΑΛΙΑ

Η Ίντερ νίκησε (ξανά) τη Μίλαν

Η Ίντερ νίκησε (ξανά) τη Μίλαν

Μετά την πρόσφατη νίκη της στο πρωτάθλημα η Ίντερ επικράτησε ξανά της Μίλαν με 1-0 και κατέκτησε το "Trofeo Berlusconi". Πρώτο παιχνίδι στο "San Siro" ως βασικός για τον 16χρονο γκολκίπερ των "ροσονέρι" Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (video).

Η Μίλαν ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες επί της Ίντερ σε ισάριθμα καλοκαιρινά φιλικά προετοιμασίας των δύο ομάδων (σε ΗΠΑ και Ιταλία αντίστοιχα), όμως οι "νερατζούρι" πλήρωσαν με ακόμα πιο βαρύ νόμισμα τους "ροσονέρι".

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι πανηγύρισε τη νίκη ως τυπικά γηπεδούχος με 1-0 με γκολ του Φρέντι Γκουαρίν ενώ το βράδυ της Τετάρτης επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ και κατέκτησε το "Trofeo Luigi Berlusconi".

Η Ίντερ νίκησε (ξανά) τη Μίλαν

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Ζοφρί Κοντογκμπιά με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 12ο λεπτό, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει επίσης σε εξαιρετική βραδιά τον γκολκίπερ Καρίσο και τη Μίλαν από την πλευρά της να χάνει λόγω τραυματισμού (αποχώρησε μόλις στο 12") τον Μπερτολάτσι.

Το μιλανέζικο ντέρμπι παρακολούθησαν 15.772 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του "San Siro", με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς να βλέπει τους Τσέρτσι και Χόντα να προβληματίζουν με την απόδοσή τους για ένα ακόμα ματς αλλά και να παίρνει θάρρος από το αρκετά καλό ντεμπούτο του 16χρονου γκολκίπερ Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με τη φανέλα βασικού.

Η Ίντερ νίκησε (ξανά) τη Μίλαν

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν ρατσιστικά συνθήματα από μερίδα οπαδών της Ίντερ εις βάρος του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα για να σταματήσουν) ενώ στο φινάλε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την απώλεια του τροπαίου, φουντώνοντας τα σενάρια για αντικατάσταση του Σέρβου τεχνικού.

Μίλαν - Ίντερ 0-1

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ