ΙΤΑΛΙΑ

Η Αταλάντα άφησε εκτός Coppa Italia τη Νάπολι

Η Αταλάντα άφησε εκτός Coppa Italia τη Νάπολι

Η Αταλάντα νίκησε (1-2) τη Νάπολι στο "San Paolo" και πέταξε έξω από το Coppa Italia τους "παρτενοπέι". Περιμένουν τη Γιουβέντους ή την Τορίνο στα ημιτελικά οι "νερατζούρι".

Τι κι αν αντιμετώπιζε την πρωτοπόρο της Serie A; Τι κι αν έπαιζε στην έδρα της, το "San Paolo"; H Αταλάντα πήγε στη Νάπολη κι έφυγε από εκεί με τη νίκη (1-2) και την πρόκριση.

Οι "νερατζούρι" του Μπέργκαμο άνοιξαν το σκορ με τον Καστάν στο 50ό λεπτό και διεύρυναν το προβάδισμά τους με τον Πάπου Γκόμες στο 81ο.

Οι "παρτενοπέι" κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Μέρτενς (πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Καγιεχόν στο 56'). αλλά τίποτα παραπάνω.

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, με τη Νάπολι να σταματά στο προημιτελικά του Coppa Italia και την Αταλάντα να περιμένει στα ημιτελικά μία εκ των δύο ομάδων του Τορίνο (Γιουβέντους ή Τορίνο). Ο άλλος ημιτελικός του ιταλικού Κυπέλλου είναι ήδη γνωστός με τις Λάτσιο και Μίλαν να μάχονται για μια θέση στον τελικό.

ΝΑΠΟΛΙ: Σέπε, Χίσαϊ, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ρογκ, Ντιαβαρά, Χάμσικ (56' Ινσίνιε), Ζελίνσκι, Καγιέχον (56' Μέρτενς), Ουνάς (72' Αλάν).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μπερίσα, Τολόι, Καλντάρα, Παλομίνο, Καστάν, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόζενς, Κριστάντε, Κορνέλιους, Πάπου Γκόμες (90' Χάας).

Οι προημιτελικοί του Coppa Italia:

Λάτσιο - Φιορεντίνα 1-0 (5' Λούλιτς)

Μίλαν - Ίντερ 0-0 (1-0 παρ.) (104' Κουτρόνε)

Νάπολι - Αταλάντα 1-2 (85' Μέρτενς / 50' Καστάν, 81' Πάπου Γκόμες)

Τετάρτη 3/1

Γιουβέντους - Τορίνο (21:45)

Οι ημιτελικοί του Coppa Italia

Μίλαν - Λάτσιο (31/1 και 28/2)

Αταλάντα - Γιουβέντους ή Τορίνο

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ