ΙΤΑΛΙΑ

Γκατούζο: "Φεύγει ο Μίλικ, μπορεί να μείνει ο Κουλιμπαλί"

Napoli coach Gennaro Gattuso makes remarks on the sidelines during a Serie A soccer match against Genoa at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, Wednesday, July 8, 2020. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP)
Napoli coach Gennaro Gattuso makes remarks on the sidelines during a Serie A soccer match against Genoa at the Luigi Ferraris Stadium in Genoa, Italy, Wednesday, July 8, 2020. (Tano Pecoraro/LaPresse via AP) TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Τζενάρο Γκατούζο ξεκαθάρισε πως ο Αρκάντιους Μίλικ δεν υπολογίζεται πλέον από την Νάπολι ενώ ταυτόχρονα άφησε να εννοηθεί πως ο Καλιντού Κουλιμπαλί θα παραμείνει στους παρτενοπέι αν δεν φτάσει κάποια πρόταση που να τους ικανοποιεί οικονομικά.

Η πόρτα της Νάπολι φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά για τον Αρκάντιους Μίλικ και δεν φαίνεται πως μπορεί να ανοίξει ξανά. Αιτία η μη συμφωνία των δύο πλευρών για την υπογραφή νέου συμβολαίου, με τον Τζενάρο Γκατούζο να υπογραμμίζει πως δύσκολα πλέον θα βρει θέση στο γήπεδο με τη φανέλα των παρτενοπέι ο Πολωνός επιθετικός σε περίπτωση που παραμείνει στο "Σαν Πάολο".

"Ήμασταν απολύτως ξεκάθαροι με τον Μίλικ πέρυσι, του είπαμε πως έπρεπε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, όμως αρνήθηκε την πρότασή μας και ξέρει τη θέση μας πάνω σε αυτό το ζήτημα.

Εάν ο Άρεκ δεν βρει άλλη ομάδα, τότε η κατάσταση δεν θα είναι εύκολη για εκείνον, επειδή έχουμε ήδη υπογράψει δύο επιθετικούς. Δεν υπάρχει χώρος για εκείνον", τόνισε ο Γκατούζο, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως ο Μίλικ είναι στο στόχαστρο των Ρόμα, Γιουβέντους και Τότεναμ.

Την ίδια ώρα πάντως, η ομάδα του ιταλικού Νότου φαίνεται να είναι περισσότερο διαλλακτική με την περίπτωση του Καλιντού Κουλιμπαλί, που δέχεται στενό πρέσινγκ από Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Γκατούζο να αναφέρει πως ενδέχεται να μείνει στο "Σαν Πάολο".

"Έχουμε θέσει μία συγκεκριμένη τιμή για τον Κουλιμπαλί και αν ο σύλλογος δεν βρει τα χρήματα που ζητάει, τότε δεν θα φύγει", είπε χαρακτηριστικά για τον Σενεγαλέζο διεθνή στόπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ