ΙΤΑΛΙΑ

Γκατούζο: "Δεν υπάρχει ποτέ καλή στιγμή για να παίξεις με την Γιουβέντους"

Napoli coach Gennaro Gattuso shouts during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between Napoli and Inter Milan, at the Naples San Paolo Stadium, Italy, Saturday, June 13, 2020. The match is being played without spectators because of the COVID-19 restriction measures. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli coach Gennaro Gattuso shouts during the Italian Cup second leg semifinal soccer match between Napoli and Inter Milan, at the Naples San Paolo Stadium, Italy, Saturday, June 13, 2020. The match is being played without spectators because of the COVID-19 restriction measures. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Ο Τζεναρο Γκατούζο ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει μεν να δείξουν σεβασμό απέναντι στην Γιουβέντους αλλά να τα δώσουν όλα για να πάρουν το Κύπελλο και να ανταμείψουν τον κόσμο τους.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Μαουρίτσιο Σάρι στους εκπροσώπους του Τύπου, ήταν η σειρά του Τζενάρο Γκατούζο να μιλήσει για τον τελικό του Coppa Italia (17/6), με τον τεχνικο της Νάπολι να ζητάει από τους παίκτες του -μέσω δηλώσεών του στο μικρόφωνο της Rai- να κατακτήσουν το τρόπαιο για να δώσουν χαρά στο αφοσιωμένο κοινό των παρτενοπέι.

"Ποτέ δεν είναι καλή στιγμή για να αντιμετωπίσεις την Γιουβέντους αφού νομίζω πως είναι μέρος του dna και της ιστορίας του συλλόγου τους να είναι πάντα έτοιμοι.

Εδώ και πολλά χρόνια δείχνουν σταθερότητα και τρομερή νοοτροπία. Θα πρέπει να τους σεβαστούμε αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε στο μάξιμουμ", δήλωσε αρχικά ο Γκατούζο, για να προσθέσει αναφορικά με τον αντίπαλό του στην μάχη των πάγκων και επί τρία χρόνια τεχνικό της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι:

"Μου αρέσουν τα πάντα σχετικά με αυτόν, δεν θα το αρνηθώ και νομίζω πως το έχω πει παραπάνω από μία φορές. Τα τελευταία χρόνια έχω αντιγράψει αρκετές από τις τακτικές του.

Έχω δει τόσα πολλά videos από το πώς οργάνωνε την αμυντική του γραμμή και πώς καθιέρωσε το passing game στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει πολύ.

Napoli coach Gennaro Gattuso walk the pitch after the first half of the Italian Serie A soccer match between Napoli and Lecce at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli coach Gennaro Gattuso walk the pitch after the first half of the Italian Serie A soccer match between Napoli and Lecce at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Η πόλη της Νάπολης ήταν δίπλα σε εμένα και στην οικογένειά μου σε μία δύσκολη περίοδο. Θέλουμε λοιπόν να δώσουμε στον κόσμο μεγάλη χαρά και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε αυτό τον τελικό" .

Τέλος, ερωτηθείς για την απόφασή του να διώξει από την προπόνηση της Δευτέρας τον Ίρβινγκ Λοσάνο, ο "Ρίνγκιο" έδειξε πως δεν είναι διατεθειμένος να κάνει συμβιβασμούς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Όποιος είναι κουρασμένος και δεν αισθάνεται άνετα, μπορεί να μείνει στα αποδυτήρια και να χάσει μία προπόνηση.

Όλοι γνωρίζουν πως αν βγαίνουν να κάνουν προπόνηση μαζί μου, θα πρέπει να το κάνουν σε φουλ ρυθμούς. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου χαλάσει τις προπονήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ