ΙΤΑΛΙΑ

Γίνεται scout ο Τότι

Former Italian player Francesco Totti shows the name of Real Madrid, who will play in Group H during the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Former Italian player Francesco Totti shows the name of Real Madrid, who will play in Group H during the UEFA Champions League draw at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 24, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Φραντσέσκο Τότι δεν θα μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο καθώς μετά το πέρασμά του από την τεχνική διεύθυνση της Ρόμα αναμένεται να δουλέψει ως scout για την ανεύρεση ταλέντων.

Εθεάθη στο Ολίμπικο να παρακολουθεί την αναμέτρηση των Εθνικών Ελλάδας και Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2020. Η παρουσία του ήταν έκπληξη, καθώς ο Φραντσέσκο Τότι δεν πήγαινε στο γήπεδο της Ρόμα μετά από το επεισοδιακό του διαζύγιο με την ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ο θρύλος των τζαλορόσι μπορεί να έφυγε από την τεχνική διεύθυνση εξαπολύοντας βολές προς τη διοίκηση, αλλά δεν θα μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ετοιμάζεται να γίνει scout για την ανεύρεση ταλέντων. Το Νοέμβριο αναμένεται να εγκαινιασθεί η εταιρία του με έδρα τη Ρώμη. Στην εταιρία του θα συμμετέχουν δικηγόροι, αλλά και ο γνωστός Ιταλός ατζέντης, Ντάβιντε Λίπι, ο οποίος έχει στο πελατολόγιό του παίκτες όπως οι Ματέο Πολιτάνο ( Ίντερ), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Τζόρζιο Κιελίνι ( Γιουβέντους).

Προσπάθεια του Τότι είναι να συνεργαστεί με ομάδες της Serie A. Θεωρείται, δε, απίθανο να συνεργαστεί με τη Ρόμα - με τη φανέλα της οποίας έγραψε ιστορία - λόγω της γνωστής διαφωνίας με τη διοίκηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ