ΙΤΑΛΙΑ

Gazzetta dello Sport: "Φαβορί για την εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι"

FC Zenit's head coach Roberto Mancini during the group L Europa League soccer match between Real Sociedad and FC Zenit at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Thursday, Dec. 7, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
(AP Photo/Alvaro Barrientos) Μαντσίνι AP

Σύμφωνα με την έγκυρη ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ιταλίας είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος την Κυριακή (8/4) "πετάει" για Ρώμη.

Κενός παραμένει ο πάγκος της εθνικής Ιταλίας μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας και την απόλυση του Τζανπιέρο Βεντούρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", το φαβορί για να αναλάβει την καθοδήγηση της "Σκουάντρα Ατζούρα" είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Σύμφωνα με την έγκυρη ιταλική εφημερίδα ο Ιταλός προπονητής θα "πετάξει" την Κυριακή (8/4) στη Ρώμη για να έχει νέες επαφές. Ο Μαντσίνι, όπως σημειώνεται, θα αποχωρήσει τον Μάιο από τη Ζενίτ. Παλαιότερα ο 54χρονος έχει δουλέψει σε Φιορεντίνα, Λάτσιο, Ίντερ, Σίτι, Γαλατάσαράι και Ίντερ.

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ