ΙΤΑΛΙΑ

Φιορεντίνα: Ανακοίνωσε τον Μποναβεντούρα μέχρι το 2022

Milan's Giacomo Bonaventura plays the ball during a Serie A soccer match between Milan and Cagliari, at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 1, 2020. (Spada/LaPresse via AP)
Milan's Giacomo Bonaventura plays the ball during a Serie A soccer match between Milan and Cagliari, at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 1, 2020. (Spada/LaPresse via AP) AP

Παίκτης της Φιορεντίνα με κάθε επισημότητα είναι ο Τζάκομο Μποναβεντούρα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2022 με τους βιόλα.

Έπειτα από έξι χρόνια, ο Τζάκομο Μποναβεντούρα δεν θα αγωνίζεται στο Σαν Σίρο. Ο 31χρονος Ιταλός έμεινε ελεύθερος από την Μίλαν το καλοκαίρι και πλέον βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μποναβεντούρα έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Φιορεντίνα έως το 2022 και μπορεί να αρχίσει να προπονείται μαζί με τους νέους του συμπαίκτες. Ο 31χρονος μέσος είχε περάσει ιατρικά από την περασμένη εβδομάδα και την Πέμπτη (10/9) επισημοποιήθηκε το deal.

Η Μίλαν τον είχε κάνει δικό της το 2014 για το ποσό των 5,3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ με την φανέλα των ροσονέρι μετράει 184 συμμετοχές με 35 γκολ και 30 ασίστ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ