ΙΤΑΛΙΑ

Επέστρεψε στη Serie A η Μπενεβέντο

Benevento players celebrate a goal by Massimo Coda (9) during an Italian Football Championship League soccer match against Pisa, Sunday, Jan. 19, 2020, in Benevento, Italy. (Cafaro/LaPresse via AP)
Benevento players celebrate a goal by Massimo Coda (9) during an Italian Football Championship League soccer match against Pisa, Sunday, Jan. 19, 2020, in Benevento, Italy. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Η Μπενεβέντο επικράτησε 1-0 της Γιούβε Στάμπια και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Serie A επτά αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού είναι στο +24 από τη δεύτερη Κροτόνε.

Ύστερα από δύο σεζόν στη Serie B, η Μπενεβέντο επέστρεψε και πάλι στα "μεγάλα σαλόνια" του ιταλικού ποδοσφαίρου. H ομάδα του Πίπο Ιντζάγκι επικράτησε 1-0 της Γιούβε Στάμπια για την 31 αγωνιστική του πρωταθλήματος και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο, αφού είναι στο +24 από τη δεύτερη Κροτόνε με επτά παιχνίδια να απομένουν για το τέλος της σεζόν.

Σε 31 αγώνες, η Μπενεβέντο έχει 23 νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Παράλληλα, έχει την καλύτερη επίθεση (56 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (15 παθητικό) του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, μάχη για τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο δίνουν -ουσιαστικά- πέντε ομάδες (Κροτόνε, Τσιταντέλα, Σπέτσια, Πορντενόνε, Φροζινόνε), ενώ θυμίζουμε πως απ' την 3η μέχρι την 8η θέση θα γίνουν playoffs με έπαθλο την τελευταία θέση για τη Serie A.

Photo Credits: Cafaro/LaPresse via AP

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ