Αύριο η αυτοψία για τον Αστόρι

Αύριο η αυτοψία για τον Αστόρι

Το τμήμα ανθρωποκτονιών εξετάζει την υπόθεση του θανάτου του Ντάβιντε Αστόρι, με τον εισαγγελέα του Ούντινε να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για μία κανονική διαδικασία.

Ο εισαγγελέας του Ούντινε, Αντόνιο Ντι Νικόλο, επιβεβαίωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας του Ντάβιντε Αστόρι, αλλά πρόκειται για μία κανονική διαδικασία, η οποία απλά πρέπει να γίνει.

"Έχουμε καθήκον να εξετάσουμε την υπόθεση του θανάτου του Αστόρι, το αν ήταν απλά μία τραγική κατάληξη ή αν κάποιος ήξερε κάτι", τόνισε ο Ντι Νικόλο σε ραδιοφωνική εκπομπή.

"Εχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας. Δεν υπάρχει κάποιος κατηγορούμενος, ούτε κάποιος που να φαίνεται πως θα μπορούσε να πει κάτι. Έχουμε κανονίσει αυτοψία, η οποία θα γίνει την Τρίτη", πρόσθεσε.

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Ντι Νικόλο έθεσε και την πιο σημαντική παράμετρο της υπόθεσης, που δείχνει ότι - ίσως και λόγω της έκτασης του θέματος στα media - αυτή η έρευνα έχει τη δική της σημασία και δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη υπόθεση: "Το ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι μιλάμε για έναν νέο άνθρωπο, έναν επαγγελματία αθλητή, ο οποίος παρακολουθείται στενά από γιατρούς. Αν είχε καρδιακά προβλήματα, θα είχαν παρουσιαστεί". 

Διαβάστε για τις τελευταίες ώρες του Ντάβιντε Αστόρι πριν τον θάνατό του, ενώ η αυτοψία θα γίνει την Τρίτη, όπως δήλωσε ο εισαγγελίας και η κηδεία την Πέμπτη.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24