ΙΤΑΛΙΑ

Ειλικρινής ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης: "Γιατί να είμαι Ίντερ, δεν έχει ούτε έναν Ιταλό"

Italian Interior Minister Matteo Salvini attends a joint press conference with Vice President of Libyc Parliamentary Council Ahmed Maitig, in Rome, Thursday, July 5, 2018. Salvini says he has asked authorities to speed up processing asylum requests and be more rigorous before granting internationally recognized forms of protection that fall short of asylum.  (AP Photo/Andrew Medichini)
Italian Interior Minister Matteo Salvini attends a joint press conference with Vice President of Libyc Parliamentary Council Ahmed Maitig, in Rome, Thursday, July 5, 2018. Salvini says he has asked authorities to speed up processing asylum requests and be more rigorous before granting internationally recognized forms of protection that fall short of asylum. (AP Photo/Andrew Medichini) AP IMAGES/AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, δήλωσε και πως η απόκτηση του Ιγκουαΐν από τη Μίλαν τον άφησε ικανοποιημένο ενώ ερωτηθείς για την Ίντερ αναρωτήθηκε πως μπορεί να την υποστηρίζει κάποιος από τη στιγμή που δεν έχει ούτε έναν Ιταλό παίκτη.

Ο Ιταλός αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί πως έμεινε ικανοποιημένος από την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν από την Μίλαν και πως και ο ίδιος θα επέστρεφε τον Μπονούτσι στην Γιουβέντους.

Ο Σαλβίνι είναι γνωστός για τα αισθήματα που έχει για τη Μίλαν και κατά τη διάρκεια κομματικής συγκέντρωσης ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης απάντησε σε ένα παιδί που τον ρώτησε: "Ποια ομάδα υποστηρίζετε";

Ποια ήταν η απόκρισή του; "Ποιον υποστηρίζω; Εγώ λέω μόνο ότι θα επέστρεφα τον Μπονούτσι στην Γιουβέντους και ότι είναι ικανοποίηση να αποκτάς τον Ιγκουαΐν...".

Και πρόσθεσε ο Σαλβίνι, γνωστός για τα φιλικά του αισθήματα του για την Μίλαν: " Λένε πως στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποια ομάδα υποστηρίζεις για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν".

"Μα δεν είστε και Ίντερ"; ρώτησε από την πλευρά του το παιδί και ο Σαλβίνι απάντησε: " Μα, αν δεν έχει ούτε έναν Ιταλό παίκτη, πως να είμαι και με την Ιντερ...".

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ