ΙΤΑΛΙΑ

Daily Mail: "Πρόταση 560 εκατ.ευρώ για την αγορά της Νάπολι"

Napoli players pose for photographers prior to the start of the Champions League group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Napoli players pose for photographers prior to the start of the Champions League group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Η 15χρονη παρουσία του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στην Νάπολι ενδέχεται να λάβει τέλος σύντομα, με τον Ιταλό επιχειρηματία να δέχεται μία άκρως δελεαστική πρόταση για την πώληση των παρτενοπέι.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είχε όνειρα και φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν, όπως και οι περισσότεροι τιφόζι της Νάπολι, όμως η μέχρι τώρα πορεία της έχει αφήσει άπαντες να νιώθουν απογοητευμένοι και προδωμένοι.

Όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, με την ομάδα του Αντσελότι να έχει μείνει 12 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους και να μοιάζει να έχει αποχαιρετησει το σκουντέτο μόλις από την 12η αγωνιστική, αλλά και από το εξωαγωνιστικό, με τους παίκτες να έχουν σηκώσει μπαϊράκι και να βρίσκονται σε διαμάχη τόσο με τον ιδιοκτήτη όσο και με τους οπαδούς.

Σε αυτή την ιδιαίτερα εκρηκτική περίοδο μάλιστα, έρχεται μία σημαντική πρόταση να δημιουργήσει νέα δεδομένα, με την "Daily Mail" να αποκαλύπτει πως η οικογένεια Αλ Τανί από το Καταρ προσέφερε το ποσό των 560.000.000 ευρώ στον Ντε Λαουρέντις για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

Daily Mail: "Πρόταση 560 εκατ.ευρώ για την αγορά της Νάπολι"

Προταση που έρχεται εκτός των άλλων σε μία περίοδο που τα ρεπορτάζ από την Ιταλία θέλουν τον Ντε Λαουρέντις να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Ιανουάριο τους Μέρτενς και Καγεχόν αλλά και να τιμωρήσει τους παίκτες με παρακράτηση μισθών κατά 25% για τη συμπεριφορά τους το τελευταίο διάστημα.

"Υπάρχει η αίσθηση πως ο Αουρέλιο έχει χάσει τη διάθεσή του να επενδύει στην Νάπολι, θα πρέπει να αποφασίσει αν θα έχει την Νάπολι ή την Μπάρι. Ο Μαραντόνα είχε επιλέξει να γίνει σύμβολο της Νάπολι, ο Ντε Λαουρέντις θα μπορούσε να γίνει και αυτός.

Οι οπαδοί της Νάπολι θέλουν να νιώθουν πως τους αγαπούν, οπότε έχει δύο παιδιά (ομάδες). Οι δύο ομάδες δεν μπορούν να είναι στην ίδια κατηγορία, ο πρόεδρος θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει", ανέφερε στην εφημερίδα ο Άντζελο Πιζάνι, που στο πρόσφατο παρελθόν εκπροσώπησε νομικά τον Ντιέγκο Μαραντονα.

Napoli players applaud supporters at the end of the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/ Kerstin Joensson)
Napoli players applaud supporters at the end of the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/ Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport" που αναπαρήγαγε την είδηση από την "Daily Mail" περί πρότασης 560 εκατομμυρίων ευρώ για την Νάπολ (η ίδια οικογένεια είχε δείξει ενδιαφέρον και για την Ρόμα στο πρόσφατο παρελθόν)ι, ο Ντε Λαουρέντις βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Λος Άντζελες και αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία εντός δύο εβδομάδες, με τον ίδιο να μην έχει δείξει μέχρι στιγμής διάθεση για να πουλήσει τις μετοχές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ