ΙΤΑΛΙΑ

Coppa Italia: Πιθανό ραντεβού Ίντερ - Μίλαν στους "8"

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic vies for the ball with Inter Milan's Marcelo Brozovic during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic vies for the ball with Inter Milan's Marcelo Brozovic during the Serie A soccer match between Inter Milan and AC Milan at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Διεξήχθη η κλήρωση για τη νέα σεζόν στο Κύπελλο Ιταλίας, με τις Μίλαν και Ίντερ να είναι πιθανό να αναμετρηθούν με φόντο τα ημιτελικά του θεσμού.

Το απόγευμα της Τρίτης (8/9) διεξήχθη η κλήρωση για τη φετινή σεζόν στο Coppa Italia, με τις ομάδες να χωρίζονται σε οκτώ γκρουπ και να μπαίνουν επικεφαλής σε αυτά οι Αταλάντα, Γιουβέντους, Ίντερ, Ρόμα, Μίλαν, Σασουόλο, Λάτσιο καθώς και η περσινή τροπαιούχος Νάπολι.

Αυτές οι οκτώ ομάδες θα μπουν στη διοργάνωση από τον Ιανουάριο του 2021 όταν και θα λάβει χώρα η φάση των "16", ενώ σε περίπτωση που πάρουν όλες το εισιτήριο για τα προημιτελικά τότε θα έχουμε τις εξής κόντρες: Ίντερ - Μίλαν, Ρόμα - Νάπολι, Αταλάντα - Λάτσιο και Γιουβέντους - Σασουόλο.

Σε περίπτωση που η Γιουβέντους φτάσει στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μίλαν - Ίντερ, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να έχει τοποθετηθεί στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τις δύο Μιλανέζες, ενώ στην άλλη πλευρά του ταμπλό είναι πιθανό το αντάμωμα των Ρόμα και Λάτσιο στους "4".

Όπως την περυσινή σεζόν, έτσι και φέτος θα έχουμε μονά ματς σε όλους τους γύρους πλην της ημιτελικής φάσης, ενώ το πιθανότερο είναι πως ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο "Σαν Σίρο" από τη στιγμή που το "Ολίμπικο" της Ρώμης θα πρέπει να κλείσει για να παραδοθεί προς χρήση ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2020.

Οι ημερομηνίες του Coppa Italia για τη σεζόν 2020-21:

1ος γύρος: 23 Σεπτεμβρίου 2020

2ος γύρος: 30 Σεπτεμβρίου 2020

3ος γύρος: 28 Οκτωβρίου 2020

4ος γύρος: 25 Νοεμβρίου 2020

Φάση των "16': 13 & 20 Ιανουαρίου 2021

Προημιτελικά: 27 Ιανουαρίου 2021

Πρώτοι ημιτελικοί: 10 Φεβρουαρίου 2021

Δεύτεροι ημιτελικοί: 3 Μαρτίου 2021

Τελικός: 19 Μαΐου 2021

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ