ΙΤΑΛΙΑ

Αταλάντα: Οι οπαδοί λένε "όχι" στην επανεκκίνηση της Serie A

Αταλάντα: Οι οπαδοί λένε "όχι" στην επανεκκίνηση της Serie A

Συνεχίζονται στην Ιταλία οι ειρηνικές διαμαρτυρίες εκ μέρους οπαδών για την επιστροφή στη δράση στην Serie A, με τους φανς της Αταλάντα να φωνάζουν "όχι" μέσα από δυναμικό πανό (PHOTO).

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου θέλει να επιστρέψει η δράση στην Serie A τη φετινή σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με το να παιχτούν οι 12 αγωνιστικές που απομένουν, την ίδια ώρα ωστόσο υπάρχουν και φωνές διαμαρτυρίες ενόψει του επικείμενου restart.

Αυτές έρχονται κυρίως από οργανωμένους οπαδούς που θεωρούν ανεπίτρεπτο να παιχτεί ποδόσφαιρο αυτή την εποχή με τόσους νεκρούς στη γειτονική χώρα ελέω του κορονοϊού (πάνω από 33.000 θάνατοι μέχρι στιγμής), με εκείνους της Αταλάντα να υψώνουν μάλιστα και πανό με ξεκάθαρο μήνυμα:

"Αηδιασμένοι από μία παράλογη απόφαση, παρακολουθείτε τα εκατομμύρια και όχι τη μπάλα. Ντροπή στο σύστημα του ποδοσφαίρου", ανέφερε το πανό που ύψωσε η Curva Nord της Αταλάντα έξω από το "Gewiss Stadium" το απόγευμα του Σαββάτου.

Αταλάντα: Οι οπαδοί λένε "όχι" στην επανεκκίνηση της Serie A

Όλα αυτά και ενώ η κυβέρνηση άναψε το πράσινο φως για την επιστροφή στη δράση στις δύο πρώτες κατηγορίες της Ιταλίας, με την Serie A να ανοίγει ξανά τις πύλες της στις 20 Ιουνίου με τα τέσσερα εξ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής και το Κύπελλο να αποτελεί το ορεκτικό με τους ημιτελικούς στις 12, 13 Ιουνίου και τον τελικό στις 17.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ