ΙΤΑΛΙΑ

Αταλάντα: Ο Γκασπερίνι βάζει στόχο ακόμα και τη 2η θέση

Αταλάντα: Ο Γκασπερίνι βάζει στόχο ακόμα και τη 2η θέση
DONATO FASANO/LAPRESSE VIA AP

Η όγδοη σερί νίκη της Αταλάντα στην Serie A άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της για κάτι παραπάνω από έξοδο στο Champions League, με τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να μιλάει ανοιχτά για προσπάθεια κατάληψης της 2ης θέσης.

Ομάδα που τρέχει με... χίλια και έχει σπασμένα φρένα είναι η Αταλάντα, με την ομάδα του Μπέργκαμο να περνάει και από την Σαρδηνία (1-0 την Κάλιαρι) και να φτάνει τις οκτώ διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι πέντε είναι μακριά από το Μπέργκαμο.

Την ίδια ώρα, Λάτσιο και Ίντερ που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία υπέστησαν οδυνηρές εντός έδρας ήττες και το γεγονός αυτό έκανε τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να ομολογήσει δημόσια πως η ομάδα του δεν θα αρκεστεί στο πλασάρισμα στην 4άδα αλλά θα κυνηγήσει ρεκόρ πόντων και 2η θέση

"Στο ματς με την Κάλιαρι δεν είχαμε τόση ενέργεια και φρεσκάδα. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και δεν θα έπρεπε να φτάσουμε στο σημείο να υποφέρουμε στο φινάλε.

Κυριαρχήσαμε στον αγώνα αλλά η Κάλιρι αμύνθηκε καλά και έμενε στο ματς μέχρι το φινάλε", δήλωσε για το ματς ο τεχνικός των μπεργκαμάσκι, για να στείλει κατόπιν το μήνυμα ενόψει των οκτώ τελευταίων αγωνιστικών:

Αταλάντα: Ο Γκασπερίνι βάζει στόχο ακόμα και τη 2η θέση
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Έχουμε κάποιους βαθμούς απόσταση από τη 2η θέση (5 από την Λάτσιο, 1 από την Ίντερ) αλλά θα προσπαθήσουμε να την καλύψουμε. Είναι μία ιδέα που μας εξιτάρει".

Σημειώνεται πως μετά από το πέρας των υποχρεώσεών της στο φετινό Καμπιονάτο, η Αταλάντα θα επιστρέψει στη μάχη της Ευρώπης, όπου στην παρθενική της σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχει ήδη κλείσει θέση για το Final-8 της διοργάνωσης που θα γίνει τον Αύγουστο στην Λισσαβώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ