ΙΤΑΛΙΑ

Αταλάντα - Λάτσιο 0-2: Το Κύπελλο έμεινε στη Ρώμη

Lazio's Sergej Milinkovic Savic, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Atalanta, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 15, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's Sergej Milinkovic Savic, right, celebrates after scoring his side's opening goal during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Atalanta, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 15, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Η Λάτσιο νίκησε με 2-0 την Αταλάντα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και πανηγύρισε το 7ο Coppa Italia της ιστορίας της. Τα γκολ στο 82' και στο 90' οι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, Κορέα αντίστοιχα.

Έξι χρόνια αναμονής ήταν πολλά για την Λάτσιο η οποία επέστρεψε στους τίτλους μετά το 2013, πανηγυρίζοντας το 7ο Coppa Italia της ιστορίας της.

Οι Ρωμαίοι έπαιξαν στο "Ολίμπικο" με την νεανική Αταλάντα η οποία το πάλεψε μέχρι τέλους για να πάρει τον τίτλο μέσα στην ιταλική πρωτεύουσα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Σιμόνε Ινζάγκι στο 78' πέρασε στο ματς τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αντί του Λουίς Αλμπέρτο και ο Σέρβος χαφ τον δικαίωσε. Συγκεκριμένα, στο 82' ο διεθνής μέσος σε κόρνερ του Λέιβα πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Σε εκείνο το σημείο, τα πόδια των παικτών της Αταλάντα "κόπηκαν" και σε μία αντεπίθεση, ο Κορέα με πανέμορφη ενέργεια διαμόρφωσε το 2-0 στο 90'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Μαντσίνι, Τζιμσίτι, Μασιέλο, Χάτεμπερ, Ντε Ρουν (85' Πάσαλιτς), Φρόιλερ, Καστάν (85' Γκόσενς), Γκόμες, Ιλιτσιτς, Ζάπατα (85' Μπάροου)

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Λουίς Φελίπε, Ατσέρμπι, Μπάστος (36' Ράντου), Μάρουσιτς, Παρόλο, Λέιβα, Λουίς Αλμπέρτο (78' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Λούλιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε (66' Καϊσέδο)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1-0 ΤΗΣ ΛΑΤΣΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2-0 ΤΗΣ ΛΑΤΣΙΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ