ΙΤΑΛΙΑ

Αντσελότι: "Γρήγορος ο Μανωλάς και δυνατός στο ένας εναντίον ενός"

Napoli coach Carlo Ancelotti gives a press conference, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus)
Napoli coach Carlo Ancelotti gives a press conference, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Κάρλο Αντσελότι εκθείασε με δηλώσεις του τις αγωνιστικές αρετές του Κώστα Μανωλά ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία του για την απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες από την Ρεάλ.

Στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας η Νάπολι ηττήθηκε με 2-1 από την Μπενεβέντο, ωστόσο αυτό δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τον Κάρλο Αντσελότι καθώς όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε "μετά από 7 ημέρες δουλειάς αυτό ήταν που περίμενα πάνω-κάτω να δω όσον αφορά στην κατάσταση της ομαδας".

Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, αναφέρθηκε και στον Κώστα Μανωλά καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του την Νάπολι το απόγευμα του Σαββάτου, με τον τεχνικό των "παρτενοπέι" να σημειώνει:

"Αυτό που μου αρέσει στον Μανωλά είναι η φυσική του δύναμη, η ταχύτητα και το γεγονός πως είναι πολύ δυνατός στο ένας εναντίον ενός.

Με τον Κουλιμπαλί θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην άμυνα αλλά θα πρέπει να συγχρονιστούν επειδή δεν θα είναι στο πλευρό τους ένας καθηγητής όπως ο Αλμπιόλ".

Επιπλέον, ο "Καρλέτο" αναφέρθηκε και στο μεγάλο στόχο που έχει τώρα η Νάπολι και δεν είναι άλλος από τον Χάμες Ροντρίγκες: "Μπορεί να παίξει σε παρα πολλές θέσεις, είναι ένα κλασικό 10άρι που μπορεί να παίξει είτε πίσω από τον επιθετικό είτε στα πλάγια αλλά με την έφεση να συγκλίνει προς την περιοχή.

Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα, ελπίζουμε να μπορέσουμε να τον πάρουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά για το Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι: Αρχηγικό καλωσόρισμα σε Μανωλά από τον Ινσίνιε
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ