SERIE A

Χατ τρικ σε έξι λεπτά ο Κεϊτά

Lazios Keita Balde Diao, center, scores a goal during a Serie A soccer match between Lazio and Hellas Verona  at Rome's Olympic stadium, Thursday, Feb. 11, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazios Keita Balde Diao, center, scores a goal during a Serie A soccer match between Lazio and Hellas Verona at Rome's Olympic stadium, Thursday, Feb. 11, 2016. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Μπαλντέ Κεϊτά σημείωσε τρία γκολ μέσα σε έξι λεπτά στην αναμέτρηση της Λάτσιο με την Παλέρμο κι έγραψε ιστορία για τη Serie A (video).

Η Λάτσιο "φιλοδώρησε" με πέντε γκολ την Παλέρμο στο 1ο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης στο "Ολίμπικο", με τον Κεϊτά Μπαλντέ να σημειώνει τρία εξ αυτών και μάλιστα μέσα σε έξι λεπτά!

Ο διεθνής Σενεγαλέζος επιθετικός άρχισε το κρεσέντο του στο 21' μετά από 1-2 με τον Στέφαν ντε Φράι και δεξί σουτ μέσα από την περιοχή, συνέχισε στο 24' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 26' έκανε το 3-0 μετά από πάτημα του Τσίρο Ιμόμπιλε (από θέση οφσάιντ) και κοντινό πλασέ.

Το χατ τρικ αυτό είναι το πιο γρήγορο φετινό στη Serie A, ξεπερνώντας τα 8 λεπτά που χρειάστηκε ο Αντρέα Μπελότι κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και τα 9 του Μάουρο Ικάρντι κόντρα στην Αταλάντα, ενώ είναι και το πιο γρήγορο της κατηγορίας τα τελευταία 42 χρόνια.

Ο 22χρονος επιθετικός, προϊόν της Μασία της Μπαρτσελόνα και κορυφαίος μεταγραφικός στόχος της νέας ιδιοκτησίας της Μίλαν, σημείωσε το 17ο χατ τρικ της Serie A φέτος, ισοφαρίζοντας την επίδοση του 1998-1999.

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ