SERIE A

"Βλέπει" Μίλιτς για αντι-Γκουλάμ η Νάπολι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Νάπολι βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ λόγω του τραυματισμού του Φαουζί Γκουλάμ και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ μεταξύ των υποψηφίων είναι κι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χρβόγε Μίλιτς.

O νέος σοβαρός τραυματισμός του Φαουζί Γκουλάμ αναγκάζει τους διοικούντες τη Νάπολι να βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Ωστόσο, οι "παρτενοπέι" είναι αναγκασμένοι να ασχοληθούν μόνο με περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών, αφού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί απ' την 31η Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, μεταξύ των παικτών που φέρεταο να εξετάζει η ιταλική ομάδα για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας είναι κι ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, Χρβόγε Μίλιτς. Ο Σέρβος αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι απ' τους "ερυθρολεύκους", οι κατέβαλαν 1.500.000 ευρώ στη Φιορεντίνα για χάρη του. Όμως, δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Mάλιστα, το γεγονός πως έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στη Serie A κάνει ενδιαφέρουσα, σύμφωνα με τους Ιταλούς, την περίπτωσή του. Εκτός απ' τον Μίλιτς, στη λίστα της Νάπολι βρίσκονται και τα ονόματα των Γκιγιέρμε Σικέιρα, Τζαμέλ Μεσμπά, Μπενουά Τρεμουλινάς, Χαβιέρ Γαρίδο και Μικελάντζελο Αλμπερτάτσι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ