ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζένοα - Νάπολι 1-2: Η διακοπή για την καταρρακτώδη βροχή έφερε την τεράστια ανατροπή!

Napoli players thank their supporters at the end of a Champions League, group C soccer match between Napoli and Paris Saint Germain, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Nov. 6, 2018. The match ended in a 1 - 1 tie. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli players thank their supporters at the end of a Champions League, group C soccer match between Napoli and Paris Saint Germain, at the San Paolo stadium in Naples, Italy, Tuesday, Nov. 6, 2018. The match ended in a 1 - 1 tie. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Σε ένα ματς που διακόπηκε για 13 λεπτά λόγω της βροχής που έπεφτε ακατάπαυστα στο "Μαράσι", η Νάπολι επιβλήθηκε 2-1 της Τζένοα με ανατροπή και πλησίασε στους τρεις πόντους την Γιουβέντους!

Η Νάπολι είχε πολύ άσχημες πρόσφατες αναμνήσεις από τη Γένοβα καθώς εκεί γνώρισε την πρώτη φετινή της ήττα στην Serie A, και μάλιστα με το βαρύ 3-0 από την Σαμπντόρια, και για αρκετή ώρα το βράδυ του Σαββάτου ένιωθε πως ζούσε ανάλογο εφιάλτη.

Και αυτό γιατί στο ματς με την Τζένοα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 20' με το γκολ του Κουαμέ και μέχρι το 59' δεν είχε καταφέρει να βρει το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα (παρά τις ευκαιρίες που είχε), με το 1-0 να την αφήνει στο καταδικαστικό -9 από την κορυφή.

Τότε, ο διαιτητής Αμπίσο αποφάσισε δικαιολογημένα την προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε ασταμάτητα από το πρώτο λεπτό και μετά από 13 λεπτά που επέστρεψαν οι ομάδες στο χορτάρι, οι "παρτενοπέι" έφεραν τα πάνω-κάτω.

Πρώτα ήρθε στο 62' ο Φαμπιάν Ρουίς να ισοφαρίσει με άψογο πλασέ με το αριστερό μέσα από την περιοχή μετά από τακουνάκι του Μέρτενς ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 86', όταν μετά από εκτέλεση του Μάριο Ρουί από τα αριστερά, ο Μπιράσκι έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Πλέον η Νάπολι είναι στο -3 από την Γιουβέντους (με ματς παραπάνω) και ελπίζει φυσικά σε θετικό αποτέλεσμα της Μίλαν κόντρα στην "βέκια σινιόρα" το βράδυ της Κυριακής στο Μιλάνο για να αυξήσει τις ελπίδες της για να φτάσει στην κατάκτηση του σκουντέτο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου

Φροζινόνε - Φιορεντίνα 1-1 (89' Πιναμόντι / 47' Μπενάσι)

Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Τορίνο - Πάρμα 1-2 (37' Μπαζέλι / 9' Ζερβινιό, 25' Ινγκλέζε)

SPAL - Κάλιαρι 2-2 (3' Πετάνια, 71' Αντενούτσι / 73' Παβολέτι, 76' Ιονίτα)

Τζένοα - Νάπολι 1-2 (20' Κουαμέ / 62' Φαμπιάν Ρουίς, 87' αυτ. Μπιράσκι)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Αταλάντα - Ίντερ (13:30)

Κιέβο - Μπολόνια (16:00)

Ρόμα - Σαμπντόρια

Έμπολι - Ουντινέζε

Σασουόλο - Λάτσιο (19:00)

Μίλαν - Γιουβέντους (21:30)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ SERIE A

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ