SERIE A

Τζαμπαρίνι: "Ντιμπάλα, φύγε από τη Γιουβέντους"

Τζαμπαρίνι: "Ντιμπάλα, φύγε από τη Γιουβέντους"

Ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι κατηγόρησε τον Μάσιμο Αλέγκρι, πως καταστρέφει ποδοσφαιρικά τον Ντιμπάλα ενώ αποκάλυψε πως έχει συμβουλέψει τον παίκτη να πάει σε μία εκ των Ίντερ ή Μίλαν!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν το μεγάλο "μπαμ" της Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι καθώς έδωσε 32.000.000 ευρώ (+8.000.000 ευρώ μπόνους) για να τον πάρει από την Παλέρμο και να υπογράψει μαζί του πενταετές συμβόλαιο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα επιθυμούσε.

Αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως έχει παίξει σε όλο το 90λεπτο μόνο στα 3 από τα 8 παιχνίδια πρωταθλήματος (με Ρόμα, Κιέβο Βερόνα και Μπολόνια) και συνολικά 422 λεπτά (52 λεπτά κατά μέσο όρο) ενώ σε τρία μέχρι στιγμής ματς Champions League έχει αγωνιστεί συνολικά 110 λεπτά.

Η επιλογή μάλιστα του Μάσιμο Αλέγκρι να χρησιμοποιήσει τον Τζάτζα ως βασικό στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ίντερ και τον Μάντζουκιτς κόντρα στη Γκλάντμπαχ το βράδυ της Τετάρτης έφερε εκτός ορίων τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

"Ειμαι πολύ θυμωμένος με τον Αλέγκρι, καταστρέφει έναν πρωταθλητή. Ο Πάουλο είναι το ποδόσφαιρο ενώ ο Αλέγκρι δεν είναι. Έναν τέτοιο παίκτη που είναι τόσο μεγάλο ταλέντο θα πρέπει να τον αφήνουν ελεύθερο και να μην τον περιορίζουν σε συστήματα, όπως γίνεται πχ με τον Μέσι.

Τζαμπαρίνι: "Ντιμπάλα, φύγε από τη Γιουβέντους"

Έχω συμβουλεύσει τον Ντιμπάλα να κάνει φιλίες με τους άρχοντες των αποδυτηρίων, πιστεύω ότι τον ζηλεύουν. Έχει συμβεί και με άλλους στο παρελθόν", τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Sportiva" ο πρόεδρος της Παλέρμο, και συνέχισε στο ίδιο έντονο ύφος.

"Ο Αλέγκρι βρίσκεται σε σύγχυση και ο Ντιμπάλα αξίζει έναν διαφορετικό προπονητή: σε 7 λεπτά που έπαιξε κόντρα στη Γκλάντμπαχ έκανε τη διαφορά. Εάν συνεχιστεί αυτή η ιστορία τον έχω συμβουλεύσει να ζητήσει από τη Γιουβέντους να τον αφήσει να φύγει.

Η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα αλλά και οι Μίλαν και Ίντερ θα άνοιγαν την αγκαλιά τους για να υποδεχτούν έναν επιθετικό όπως εκείνος. Ο Μαντσίνι είχε προσπαθήσει να τον πάρει στην Ίντερ με κάθε τρόπο μερικούς μήνες πριν αλλά η οικονομική πρόταση της Γιουβέντους δεν είχε αντίπαλο".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ