ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγωδία με νεκρό οπαδό της Ίντερ την ώρα σοβαρών επεισοδίων κοντά στο "Μεάτσα"

Τραγωδία με νεκρό οπαδό της Ίντερ την ώρα σοβαρών επεισοδίων κοντά στο "Μεάτσα"

Τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κοντά στο "Τζουζέπε Μεάτσα" μεταξύ οπαδών της Ίντερ και της Νάπολι είχαν ως τραγική κατάληξη το θάνατο ενός 35χρονου φίλου των "νερατζούρι".

Η αναμέτρηση της Ίντερ με την Νάπολι για την 18η αγωνιστική της Serie A έβγαλε στο φινάλε νικήτρια την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι καθώς επικράτησε 1-0 με το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ταυτόχρονα όμως τραυμάτισε θανάσιμα το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Και αυτό γιατί ο αγώνας στιγματίστηκε από άγρια επεισόδια και ανταλλαγές φωτοβολίδων μεταξύ οπαδών των "νερατζούρι" και των "παρτενοπέι" κοντά στο "Μεάτσα" πριν από την πρώτη σέντρα, με τον επίλογο των θλιβερών αυτών σκηνών να είναι τραγικός, αφού έφυγε από τη ζωή ένας 35χρονος φίλος της Ίντερ.

Όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport" ο θάνατος του οπαδού προήλθε από χτύπημα που δέχτηκε από φορτηγό που οδηγούσαν οπαδοί της Νάπολι, με τον φίλο των Μιλανέζων να διακομίζεται άμεσα στο νοσοκομείο "San Carlo" λόγω του σοβαρών τραυμάτων που είχε και να χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

Πώς έγινε το μοιραίο; Ένα φορτηγάκι με οπαδούς της Νάπολι παγιδεύτηκε γύρω στις 19:30 τοπική ώρα στην οδό Νοβαρά, την ώρα που γίνονταν τα επεισόδια, και δέχτηκε επίθεση με ρίψη αντικειμένων από φίλους της Ίντερ, με τους φίλους της ομάδας του ιταλικού Νότου να κατεβαίνουν από το όχημα για να αρχίσουν μάχες με σώμα.

Από αυτές ένας φίλος της Νάπολι μαχαιρώθηκε στα πλευρά και κάποιοι άλλοι είχαν μικρότερους τραυματισμούς, ενώ οι υπόλοιποι φίλοι της Νάπολι που επιβιβάστηκαν στο βαν προσπάθησαν να διαφύγουν και εκείνη τη στιγμή ο οδηγός χτύπησε τον πεζό φίλο της Ίντερ προκαλώντας το θάνατό του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ