SERIE A

Τορίνο: Τελειώνει ο Ματσάρι μετά τη νέα βαριά ήττα

Torino's head coach Walter Mazzarri gestures during the Europa League qualifying second leg play-off soccer match between Wolverhampton Wanderers and Torino at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Torino's head coach Walter Mazzarri gestures during the Europa League qualifying second leg play-off soccer match between Wolverhampton Wanderers and Torino at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Aug. 29, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Τορίνο, μετά τα επτά γκολ από την Αταλάντα, δέχτηκε τέσσερα από τη Λέτσε και ο Βάλτερ Ματσάρι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ποιος ακούγεται ως πιθανός αντικαταστάτης του.

Τα τελευταία αποτελέσματα της Τορίνο είναι αποκαρδιωτικά και ο Βάλτερ Ματσάρι βλέπει να αδειάζει η κλεψύδρα της παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας, πληρώνοντας τις βαριές ήττες από Αταλάντα και Λέτσε.

Δεν ήταν μόνο το 0-7 από την Αταλάντα που έκανε βαρύ το κλίμα για τον Ιταλό φορ, ακολούθησε το 4-0 από τη Λέτσε που αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα και δρομολογεί εξελίξεις στην "γκρανάτα".

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο Ματσάρι ετοιμάζεται να δει την πόρτα της εξόδου έπειτα από δυο χρόνια και ο Μορένο Λόγκο, ο οποίος έχει επιτυχίες στο παρελθόν στις ακαδημίες της Τορίνο, φαντάζει ως πιθανότερος αντικαταστάτης του.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ