SERIE A

Τορίνο - Μίλαν 2-1: Ανατροπή με κρεσέντο Μπελότι

Τορίνο - Μίλαν 2-1: Ανατροπή με κρεσέντο Μπελότι

Ο Αντρέα Μπελότι σκόραρε δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά και οδήγησε την Τορίνο σε ανατροπή και νίκη με 2-1 επί της Μίλαν, στην αναμέτρηση που έκλεισε την 6η αγωνιστική της Serie A.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέα Μπελότι που πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (72' 76') η Τορίνο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 που είχε διαμορφωθεί από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πιάτεκ (19') και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο ματς με το οποίο έκλεισε η 6η αγωνιστική της Serie A.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους ροσονέρι (είχε προηγηθεί εκείνη στο ντέρμπι από την συμπολίτισσα Ίντερ) και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, με την Τορίνο από την πλευρά της να επεκτείνει σε έξι ματς το αήττητο σερί απέναντι στους Μιλανέζους ανεξαρτήτως έδρας, έχοντας να επιδείξει 2 νίκες και 4 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα.

H Mίλαν ήταν καταφανώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποιώντας το καλύτερό της 45λεπτο στο φετινό πρωτάθλημα, και ανταμείφθηκε με ένα γκολ. Αυτό ήρθε στο 19' καθώς μετά από πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Γκουίντα (με χρήση VAR) σε ανατροπή του Ραφαέλ Λεάο από τον Ντε Σιλβέστρι, ο Πιάτεκ νίκησε από την άσπρη βούλα τον Σιρίγκου και έκανε το 1-0 πανηγυρίζοντας το δεύτερο γκολ του μέσα στη σεζόν.

Οι ροσονέρι θα μπορούσαν μάλιστα να πετύχουν και άλλο γκολ μέχρι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, καθώς είχαν πολύ καλές ευκαιρίες με τους Λεάο, Σούσο και Πιάτεκ, με τον Σιρίγκου να είναι όμως σε καλή βραδιά και να μην επιτρέπει στους παίκτες του Τζαμπάολο να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και συγκεκριμένα μετά το 60', η εικόνα άλλαξε, η Τορίνο βελτιώθηκε και με τον Αντρέα Μπελότι να κάνει πράματα και θάματα έφτασε σε μία σπουδαία ανατροπή. Στο 72' ο Ιταλός διεθνής φορ εξαπέλυσε δυνατό σουτ με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής που έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Ντοναρούμα ενώ στο 76' έκανε το 2-1 με ανάποδο ψαλίδι στην άδεια εστία μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Μίλαν.

Στο φινάλε οι ροσονέρι πίεσαν απελπισμένα για την ισοφάριση, όμως αυτή δεν ήρθε, με τον Σιρίγκου να πραγματοποιεί τεράστια απόκρουση στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, σε κεφαλιά του Πιάτεκ (σέντρα ο Σούσο) από πλεονεκτική θέση!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

Βερόνα - Ουντινέζε 0-0

Μπρέσια - Γιουβέντους 1-2 (4' Ντοναρούμα / 40' αυτ. Τσάνσελορ, 63' Πιάνιτις)

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Ρόμα - Αταλάντα 0-2 (70' Σαπάτα, 90' Ντε Ρουν)

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 2-1 (31' Πεσέλα, 57' Κιέζα / 79' Μπονατσόλι)

Τζένοα - Μπολόνια 0-0

Ίντερ - Λάτσιο 1-0 (23' Ντ'Αμπρόζιο)

Πάρμα - Σασουόλο 1-0 (90+5' αυτ. Μουραμπία)

Νάπολι - Κάλιαρι 0-1 (87' Κάστρο)

ΣΠΑΛ - Λέτσε 1-3 (17' Ντι Φραντσέσκο / 11' πεν. 73' πεν' Μανκόζου, 47' Καλντερόνι)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Τορίνο - Μίλαν 2-1 (72' 76' Μπελότι / 19' πεν. Πιάτεκ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ρόμα - Αταλάντα 0-2: Σπουδαίο διπλό για τους μπεργκαμάσκι
Μπρέσια - Γιουβέντους 1-2: Με ανατροπή στην κορυφή
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ