SERIE A

Το πάρτι των παικτών της Νάπολι στα αποδυτήρια

Το πάρτι των παικτών της Νάπολι στα αποδυτήρια

Η Νάπολι νίκησε για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους, επέστρεψε δυναμικά στη μάχη του σκουντέτο και οι παίκτες της το γιόρτασαν δεόντως (video).

Το τέρμα του Καλιντού Κουλιμπαλί έστειλε τη Νάπολη αλλά και όλο τον ιταλικό νότο στα ουράνια, αφού η μάχη του σκουντέτο άνοιξε εκ νέου. Η Νάπολι νίκησε με 1-0 τη Γιουβέντους στο 90' στον "τελικό πρωταθλήματος" και μείωσε στον πόντο την απόσταση των δύο ομάδων, με τέσσερις αγώνες να απομένουν για το φινάλε.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από το 2009 απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή, οδήγησε σε ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια του "Άλιαντς Στέντιουμ". Οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας άρχισαν να τραγουδούν για την ομάδα, κλοτσώντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Στη συνέχεια, βγήκαν και μία αναμνηστική φωτογραφία, όπου είναι φανερή η κατάσταση έκστασης στην οποία έχουν περιέλθει.

Στην ίδια κατάσταση, πάντως, βρίσκονται και οι φίλαθλοι του συλλόγου που έκαναν το ταξίδι στο Πιεμόντε και στιβάχτηκαν σε μία γωνία του γηπέδου. Παρότι οι οπαδοί της Γιουβέντους αποχώρησαν από το γήπεδο μέσα σε 10 λεπτά, εκείνοι των "παρτενοπέι" παρέμειναν στις θέσεις τους κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Το πάρτι των παικτών της Νάπολι στα αποδυτήρια
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ