ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "φάντασμα" του Μουρίνιο εμφανίστηκε στην... Γένοβα!

ManU coach Jose Mourinho grimaces when watching his team play during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
ManU coach Jose Mourinho grimaces when watching his team play during their English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge stadium in London Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η χειρονομία του Ζοζέ Μουρίνιο προς τους οπαδούς της Γιουβέντους τείνει να εξελιχτεί σε μόδα, αφού τον μιμήθηκαν αρκετά παιδιά που βγήκαν για να συνοδεύουν τους παίκτες της Τζένοα και της Νάπολι πριν το μεταξύ τους παιχνίδι (PHOTOS).

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από το Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τορίνο που βρήκε τους Άγγλους νικητές και τον Ζοζέ Μουρίνιο να πανηγυρίζει δείχνοντας το... αυτί τους στους οπαδούς των πρωταθλητών Ιταλίας και η συγκεκριμένη ενέργεια συζητείται ακόμα στη γειτονική χώρα.

Έκανε μάλιστα τόσο μεγάλο "γκελ" στον κόσμο ώστε να βρει άμεσα μιμητές. Την αρχή την έκανε ο Κάρλο Αντσελότι που θέλησε να αστειευτεί σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή κληθείς να καταθέσει τη γνώμη του για το περιστατικό ενώ τη σκυτάλη την πήραν... μικρά παιδιά.

Το σκηνικό άλλωστε που έλαβε χώρα στο "Λουίτζι Φεράρις" είναι χαρακτηριστικό, με τους παίκτες της Τζένοα και της Νάπολι να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για το μεταξύ τους ματς το βράδυ του Σαββάτου και αρκετά από τα παιδιά που τους συνοδεύουν να... μιμούνται τον Μουρίνιο!

Βλέποντας μάλιστα κανείς τα χαμόγελά τους μπροστά στην κάμερα, δείχνουν να το διασκεδάζουν αφάνταστα...

Το "φάντασμα" του Μουρίνιο εμφανίστηκε στην... Γένοβα!
Το "φάντασμα" του Μουρίνιο εμφανίστηκε στην... Γένοβα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ