SERIE A

Θρήνος στη Φλωρεντία, νεκρός στον ύπνο του ο Αστόρι!

Fiorentina's Manuel Pasqual, left, and Davide Astori walk on thefield of play during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Saturday, Jan. 9, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's Manuel Pasqual, left, and Davide Astori walk on thefield of play during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Saturday, Jan. 9, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Σοκ στο ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς η Φιορεντίνα ανακοίνωσε ότι ο αρχηγός της, Ντάβιντε Αστόρι, πέθανε στον ύπνο του.

Μια πολύ άσχημη είδηση συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο εδώ και λίγα λεπτά, καθώς έγινε γνωστό πως ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, δεν βρίσκεται στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη γείτονα χώρα, ο θάνατος του 31χρονου στόπερ ήρθε στον ύπνο του, στο ξενοδοχείο "La di Moret" του Ούντινε, όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Φιορεντίνα. Ο Αστόρι κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε... Καρδιακή προσβολή είναι η πιθανότερη αιτία θανάτου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών.

"Η Φιορεντίνα είναι βαθιά κλονισμένη και στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός της Ντάβιντε Αστόρι απεβίωσε. Για αυτή την άσχημη και λεπτή υπόθεση, και κυρίως από σεβασμό για την οικογένεια του, κάνουμε έκκληση στην ευαισθησία των ΜΜΕ", αναφέρει η ανακοίνωση των "βιόλα".

Φυσικά, η προγραμματισμένη για σήμερα (4/3) αναμέτρηση της Φιορεντίνα με την Ουντινέζε στο "Friuli" αναβάλλεται. Δεν ξεκίνησε ούτε το παιχνίδι της Τζένοα με την Κάλιαρι (η σέντρα είχε οριστεί για τις 13:30), καθώς τα νέα έφτασαν στη Γένοβα τη στιγμή της προθέρμανσης, με παίκτες να ξεσπούν σε κλάματα στην σοκαριστική είδηση. Ο Αστόρι είχε φορέσει για έξι σεζόν τη φανέλα της Κάλιαρι.

Ο κόσμος στο "Luigi Ferraris" παρέμεινε βουβός στις εξέδρες και ξέσπασε σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα μόλις εμφανίστηκε μια φωτογραφία του Αστόρι στα μάτριξ του γηπέδου. Η ιταλική Λίγκα εντέλει αποφάσισε την αναβολή όλων των αναμετρήσεων του σημερινού προγράμματος.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ