SERIE A

Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάιλοβιτς

Bologna's head coach Sinisa Mihajlovic pauses prior to a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, July 18, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Bologna's head coach Sinisa Mihajlovic pauses prior to a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, July 18, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Μπολόνια ανακοίνωσε πως ο προπονητής της ομάδας, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, που πάσχει από λευχαιμία, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μπήκε σε καραντίνα.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, με αποτέλεσμα να σημάνει "συναγερμός" στην Μπολόνια. Ο Σέρβος τεχνικός, που πάσχει από λευχαιμία και είναι στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μπήκε σε 14ημερη καραντίνα, ενώ οι "ροσομπλού" ανακοίνωσαν πως είναι ασυμπτωματικός.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα υποβληθούν σε επαναλαμβανόμενα τεστ για τον κορονοϊό με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο της Serie A.

Aξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές του καλοκαιριού η διοίκηση της Μπολόνια επιβράβευσε τον Μιχάιλοβιτς για την πολύ καλή παρουσία του στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον πάγκο, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2023.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ