SERIE A

Θέλει να "δέσει" Σιμεόνε η Φιορεντίνα

Fiorentina's Giovanni Simeone celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Fiorentina's Giovanni Simeone celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σε διαπραγματεύσεις με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε για την πρόωρη επέκταση της συμβολαίου του βρίσκεται η Φιορεντίνα, με τον ιταλικό σύλλογο να επιδιώκει την παραμονή του Αργεντινού "μπομπέρ" για πολλά χρόνια ακόμα στο "Αρτέμιο Φράνκι".

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, με την Φιορεντίνα να κινείται για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Τζιοβάνι Σιμεόνε, ο οποίος αποτελεί το ακριβότερο... κόσμημα στο ρόστερ της, με την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να υπολογίζεται σε 25 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport", ο ατζέντης του λάτιν άσου, Λέο Ροντρίγκες, βρίσκεται από χθες (1/8) επί μιλανέζικου εδάφους, προκειμένου να έχει ραντεβού εντός της ημέρας (2/8) με την πλευρά της ομάδας της Φλωρεντίας, με φόντο το συμβόλαιο του πελάτη του, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται μέχρι το 2022 από το ιταλικό κλαμπ.

Το έδαφος μοιάζει πρόσφορο για την επέκταση της χρονικής διάρκειας της συνεργασίας με τον "Τσολίτο", ενώ το deal ενδέχεται να συνοδευτεί και από αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων του συμβολαίου του υιού του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ήδη ο σύλλογος της πρωτεύουσας της Τοσκάνης έχει απορρίψει αρκετές προσφορές από την Ισπανία για τον 23χρονο λάτιν επιθετικό, ο οποίος χόρεψε "τανγκό" τις αντίπαλες άμυνες στη Serie A βρίσκοντας στόχο 14 φορές σε 38 παιχνίδια, στη rookie του σεζόν με την φανέλα των "βιόλα".

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ