SERIE A

"Τέλος" από Σαμπντόρια ο Τζένγκα

Sampdoria's coach Walter Zenga looks on prior the Italian Serie A soccer match UC Sampdoria vs Carpi FC at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 23 August 2015.
ANSA/LUCA ZENNARO
Sampdoria's coach Walter Zenga looks on prior the Italian Serie A soccer match UC Sampdoria vs Carpi FC at Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, 23 August 2015. ANSA/LUCA ZENNARO ANSA

Πριν καν συμπληρώσει μισό χρόνο παρουσίας στον πάγκο της Σαμπντορια, ο Βάλτερ Τζένγκα αποτελεί παρελθόν. Φαβορί για να τον διαδεχτεί ο Βιτσέντσο Μοντέλα.

Η κυριακάτικη ήττα από την πρωτοπόρο της Serie A, Φιορεντίνα, αποδείχτηκε μοιραία για τον Βάλτερ Τζένγκα, με τον Ιταλό τεχνικό να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσια της Σαμπντόρια όπως γνωστοποίησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους την Τρίτη (10/11) οι "μπλουτσερκιάτι".

Ο Τζένγκα πρόλαβε να καθήσει στον πάγκο της "Σαμπ" σε μόλις 12 ματς πρωταθλήματος και στο διάστημα αυτό είχε 4 ισοπαλίες-4 ισοπαλίες-4 ήττες, αφήνοντας την ομάδα του ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα (10η).

"Τέλος" από Σαμπντόρια ο Τζένγκα

Όσον αφορά στον αντικακαταστάτη του, επικρατέστερος φαντάζει ο Βιτσέντσο Μοντέλα, με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ να αναφέρει πως η διοίκηση της Σαμπντόρια έχει έρθει ήδη σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο μέχρι το 2017, αλλά να απομένει να λυθεί το συμβόλαιό που τον "δένει" ακόμα με την Φιορεντίνα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ