SERIE A

Τελειώνει από Νάπολι ο Ρέινα

Τελειώνει από Νάπολι ο Ρέινα
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Πέπε Ρέινα επιβεβαίωσε πως στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι, μετά από συνολικά τέσσερις σεζόν στο "Σαν Πάολο".

Ο Πέπε Ρέινα ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι δεν θα συνεχίσει στη Νάπολι μετά από το καλοκαίρι, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα το " Il Mattino".

"Το ποδόσφαιρο θα με πάει κάπου αλλού", φέρεται να δήλωσε στους Μάρεκ Χάμσικ, Μάριο Ρούι, Ντρις Μέρτενς, Χοσέ Καγιεχόν και Ραούλ Αλμπιόλ, συμπαίκτες του στους "παρτενοπέι, ο Ισπανός τερματοφύλακας. "Αυτήν είναι η τελευταία χρονιά μου στη Νάπολι. Έτσι συμβαίνει συνήθως στο ποδόσφαιρο. Σήμερα βρίσκεσαι σε μία ομάδα, αύριο σε μία άλλη".

Ο 35χρονος τερματοφύλακας, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, δεν έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον ιταλικό σύλλογο. Ωστόσο, το όνομά του έχει ακουστεί για τη Μίλαν και για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου στο παρελθόν, ενώ πέρασε έναν χρόνο δανεικός από τους "κόκκινους" στη Νάπολι, η οποία τον απέκτησε το 2015.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ