SERIE A

Συγκίνηση για Αστόρι στο 13ο λεπτό του Κάλιαρι-Ίντερ

Συγκίνηση για Αστόρι στο 13ο λεπτό του Κάλιαρι-Ίντερ

Στιγμές έντονης συναισθηματικής φόρτισης βίωσαν όσοι βρέθηκαν στην "Sardegna Arena" το βράδυ της Παρασκευής καθώς τίμησαν τον Νταβίντε Αστόρι έναν χρόνο μετά το θάνατό του (VIDEO).

Στις 4 Μαρτίου του 2018 ο Νταβίντε Αστόρι βύθισε σε πένθος τον ιταλικό αθλητισμό όταν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών προδωμένος από την καρδιά του (παραμονή αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Ουντινέζε και της Φιορεντίνα στο Ούντινε) και η απώλειά του εξακολουθεί να είναι δυσβάσταχτη για τους ανθρώπους του calcio.

Η Serie A αποφάσισε να τον τιμήσει με ιδιαίτερο τρόπο με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του καθώς έκανε γνωστό πως σε όλα τα ματς της 26ης αγωνιστικής θα προβάλλεται φωτογραφία του από τα μάτριξ των σταδίων στο 13ο λεπτό και θα διακόπτεται η ροή των αγώνων για 13'' ώστε να χειροκροτεί παρατεταμένα ο κόσμος.

Η μοίρα τα έφερε μάλιστα έτσι ώστε το πρώτο χρονικά ματς που τιμήθηκε η μνήμη του Αστόρι να είναι το Κάλιαρι-Ίντερ, με την Κάλιαρι να είναι η ομάδα στην οποία έπαιξε στα περισσότερα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας και μέσω της οποίας κατάφερε να γίνει διεθνής.

Συγκίνηση για Αστόρι στο 13ο λεπτό του Κάλιαρι-Ίντερ

Με το που έφτασε το ματς στο 13ο λεπτό, προβλήθηκε στα μάτριξ της "Sardegna Arena" φωτογραφία του Νταβίντε Αστόρι, για να ακολουθήσει ένα παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών στη μνήμη του Ιταλού διεθνούς αμυντικού που φορούσε τη φανέλα με το Νο 13 στην πλάτη.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ