SERIE A

Στην Τζένοα ο Τάνκοβιτς που ενδιέφερε την ΑΕΚ

Sweden's Muamer Tankovic controls the ball during a group B match of the men's Olympic football tournament between Japan and Sweden at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Arrison Marinho)
Sweden's Muamer Tankovic controls the ball during a group B match of the men's Olympic football tournament between Japan and Sweden at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Arrison Marinho) AP PHOTO/ARRISON MARINHO

Ο Σουηδός εξτρέμ της Χάμαρμπι, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ο οποίος απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ βρέθηκε την Τετάρτη (20/11) στη Γένοβα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει στην Τζένοα.

Στη Γένοβα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (20/11) ο Μουάμερ Τάνκοβιτς για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της πόλης.

Ο Σουηδός εξτρέμ της Χάμαρμπι αποτέλεσε πολύ σοβαρό στόχο της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, εκεί όπου ο Ίλια Ίβιτς έχει εντοπίσει το σημαντικότερο κενό στη (μέσο)επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 24χρονος αναμένεται τις επόμενες ώρες ν' ανακοινωθεί ως ροσομπλού και νέος παίκτης της Τζένοα. Την εφετινή σεζόν, ο διεθνής μεσοεπιθετικός σημείωσε 14 γκολ και μοίρασε οχτώ ασίστ σε 28 συμμετοχές στο σουηδικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα είναι δύο φορές διεθνής με τη Σουηδία, στην αποστολή της οποίας βρίσκεται αυτό το διάστημα ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Τάνκοβιτς άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Νόρκεπινγκ, ενώ ακολούθησαν οι Φούλαμ και η Άλκμααρ, προτού επιστρέψει και πάλι στη χώρα του το καλοκαίρι του 2017. Είναι γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου του 1995, έχει ύψος 1.81μ. και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ όσο κι ως επιθετικός.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ