SERIE A

Σκόραρε πίσω από το κέντρο ο Κίρικες

Daniel Bode of Hungary, center, and Romania's Vlad Chiriches, left, and Alexandru Matel, right, challenge for the ball during the 2014 FIFA World Cup  Group D  qualifying soccer match between Romania and Hungary at the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Friday, Sept. 6, 2013.(AP Photo/Vadim Ghirda)
Daniel Bode of Hungary, center, and Romania's Vlad Chiriches, left, and Alexandru Matel, right, challenge for the ball during the 2014 FIFA World Cup Group D qualifying soccer match between Romania and Hungary at the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Friday, Sept. 6, 2013.(AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Ο Βλαντ Κίρικες δοκίμασε το πόδι του πίσω από τη σέντρα σε φιλικό της Νάπολι με την Τρέντο και δικαιώθηκε, αφού κατάφερε να σκοράρει.

Ο Βλαντ Κίρικες, παίζοντας ως κεντρικός αμυντικός, δεν συνηθίζει να σκοράρει και κάθε τέρμα του αποτελεί είδηση. Ωστόσο, το τέρμα που σημείωσε στο φιλικό της Νάπολι με την Τρέντο ήταν κάτι το ξεχωριστό, αφού επετεύχθη πίσω από το κέντρο.

Ο Ρουμάνος στόπερ βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια πίσω από το κέντρο και αριστερά και βλέποντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα λίγο έξω από την περιοχή του, αποφάσισε να δοκιμάσει το δεξί του.

Το σουτ ήταν καταπληκτικό και θα το ζήλευε και ο καλύτερος εκτελεστής στημένων. Η μπάλα πήρε λίγο ύψος και την κατάλληλη τροχιά προς την εστία, καταλήγοντας στα δίχτυα του εμβρόντητου τερματοφύλακα.

Photo credits: AP Photo/Vadim Ghirda

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ