SERIE A

Σκέφτονται playoffsστηSerie A για να σπάσει το σερί της Γιουβέντους

Σκέφτονται playoffsστηSerie A για να σπάσει το σερί της Γιουβέντους

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δήλωσε ότι εξετάζεται στην ιταλική ομοσπονδία η διεξαγωγή τηςSerie Aμε νέοformat και ο λόγος είναι να σπάσει το σερί της Γιουβέντους.

Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επιβεβαίωσε ότι δουλεύει με την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου την διεξαγωγήplayoffsκαιplayoutsστο μέλλον για τηνSerie A.Αυτή η θεωρία είχε προταθεί σε περίπτωση που δεν προλάβαινε να ολοκληρωθεί η σεζόν, λόγω του κορονοϊού.

Ο λόγος που ο Ντε Λαουρέντις επιθυμεί να εγκαθιδρυθεί αυτός ο τρόπος διεξαγωγής πρωταθλήματος, είναι το καταστροφικό, για αυτόν, σερί κατακτήσεων πρωταθλημάτων της Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νάπολι δήλωσε σε παρουσίαση βιβλίου, σύμφωνα με τοFootball Italia: "Εξετάζουμε με την Ομοσπονδία περί ενός μονοπατιού playoffs καιplayoutsγια τηνSerie A,για να σπάσουμε την καταστροφική σταθερότητα των τελευταίων εννιά χρόνων".

Προ ημερών η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Σαμπντόρια και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία) που κατακτά εννέα συνεχόμενα πρωταθλήματα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ