SERIE A

Serie A: Τρίποντο για Λάτσιο, παραμυθένια ανατροπή για Μπενεβέντο

Serie A: Τρίποντο για Λάτσιο, παραμυθένια ανατροπή για Μπενεβέντο
ALESSANDRO TOCCO/LAPRESSE VIA AP

Η Λάτσιο έκανε νικηφόρο ξεκίνημα στη Serie A νικώντας με 2-0 την Κάλιαρι στην Σαρδηνία ενώ τρομερή εκτός έδρας ανατροπή έκανε η νεοφώτιστη Μπενεβέντο επικρατώντας 3-2 της Σαμπντόρια.

Με τον αέρα της περυσινής εντυπωσιακής της σεζόν που την έφερε στο Champions League η Λάτσιο πέρασε επιβλητικά από την Σαρδηνία στο πρώτο της φετινό ματς για το Καμπιονάτο.

Οι παίκτες των αετών πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4' με τον Λατσάρι από ασίστ του Μάρουσιτς ενώ στη συνέχεια κυριάρχησαν, για να κλειδώσει το τρίποντο για τους πρωτευουσιάνους ο συνήθης ύποπτος, Ιμόμπιλε, που έγραψε το τελικό 2-0 στο 74'.

Δεν ήταν όμως μόνο ο Σιμόνε Ιντσάγκι που πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου αλλα και ο αδερφός του Φιλίπο, με τον άλλοτε αρχισκόρερ της Μίλαν να γράφει ιστορία στον πάγκο της Μπενεβέντο.

Serie A: Τρίποντο για Λάτσιο, παραμυθένια ανατροπή για Μπενεβέντο
TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Serie A, όμως στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια έδειξε πως ήταν πολύ καλύτερα διαβασμένη σε σύγκριση με την επώδυνη προ τριετίας εμπειρία της.

Θύμα της η Σαμπντορια, με τους Γενοβέζους να προηγούνται 2-0 πριν καν μπει το πρώτο 20λεπτο με τους Κουαλιαρέλα (έφτασε τα 85 γκολ και έπιασε τον Βιάλι στην 3η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για τους μπλουτσερκιάτι) και Κόλεϊ, αλλά τους τζαλορόσι να κάνουν μυθική ανατροπή.

Ο κεντρικός αμυντικός, Καλντιρόλα, σκόραρε δις στο ντεμπούτο του στην Serie A και έφερε το ματς στα ίσα, για να δώσει τη σκυτάλη στον Λετίτσια που έκανε το 3-2 για τους νεοφώτιστους στο 88' και τους χάρισε ένα τεράστιο τρίποντο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

Τορίνο - Αταλάντα 2-4 (11' 43' Μπελότι / 13' Γκόμες, 21' Μουριέλ, 42' Χάτεμπουρ, 55' Ντε Ρόον)

Κάλιαρι - Λάτσιο 0-2 (4' Λατσάρι, 74' Ιμόμπιλε)

Σαμπντόρια - Μπενεβέντο 2-3 (8' Κουαλιαρέλα, 18' Κόλεϊ / 33' 72' Καλντιρόλα, 88' Λετίτσια)

Ίντερ - Φιορεντίνα (21:45)

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου

Σπέτσια - Σασουόλο (13:30)

Βερόνα - Ουντινέζε (16:00)

Νάπολι - Τζένοα

Κροτόνε - Μίλαν (19:00)

Ρόμα - Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου

Μπολόνια - Πάρμα (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ