SERIE A

Serie A: Τρίποντο ελπίδας για Λάτσιο στη μάχη του CL

Lazio's Ciro Immobile, right, celebrates his side' second goal with Felipe Caicedo during a Serie A soccer match between Lazio and Genoa at Rome's Olympic stadium, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's Ciro Immobile, right, celebrates his side' second goal with Felipe Caicedo during a Serie A soccer match between Lazio and Genoa at Rome's Olympic stadium, Sunday, Sept. 23, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Η Λάτσιο επιβλήθηκε 2-0 της Ουντινέζε σε εξ αναβολής ματς για την 25η αγωνιστική και μείωσε στους τρεις πόντους την απόσταση από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Νίκη-οξυγόνο στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Champions League πανηγύρισε η Λάτσιο, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να επικρατεί 2-0 της Ουντινέζε στο "Ολίμπικο" και να μειώνει σε τρεις πόντους την απόσταση από την Μίλαν, που βρίσκεται στην προνομιούχο 4η θέση του πίνακα.

Ένα σουτ του Καϊσέδο με το αριστερό μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στους "αετούς" από το 21ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα έκαναν δύο τα τέρματά τους χάρη σε αυτογκόλ του Σάντρο.

Στο 49' η Ουντινέζε είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς όμως ο Στρακόσα απέκρουσε το πέναλτι του Ντε Πάουλ πέφτοντας σωστά στην αριστερή του γωνία (πέμπτο χαμένο πέναλτι για τις "ζέβρες" από τα οκτώ που έχουν εκτελέσει φέτος) και έτσι το 2-0 έμεινε ως το φινάλε.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Πάτρικ, Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε (83' Γουάλας), Λούκας Λέιβα (79' Χορδάο), Λούλιτς, Ρόμουλο, Παρόλο, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Καϊσέδο (68' Μπαντέλ), Ιμόμπιλε

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μούσο, Ζέιχελααρ, Λάρσεν, Εκόνγκ, Γουίλμοτ, Σάντρο, Μπάντου (58' Τεόντορτσικ), Ντε Πάουλ (74' Ντε Μάιο), Μαντραγκόρα, Ίνγκελσον (46' Ντ'Αλεσάντρο), Λαζάνια

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ