SERIE A

Serie A: Τριάρα για Αταλάντα και τέλος στο αρνητικό σερί

Atalanta's Luis Muriel, right, celebrates with his teammates after scoring his sides first goal during the Champions League group C soccer match between Atalanta and Dinamo Zagreb at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Atalanta's Luis Muriel, right, celebrates with his teammates after scoring his sides first goal during the Champions League group C soccer match between Atalanta and Dinamo Zagreb at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Nov. 26, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάσαλιτς που σκόραρε δις, η Αταλάντα επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Μπρέσια και διατηρήθηκε σε τροχιά Champions League.

Η Αταλάντα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με την Μπρέσια το απόγευμα του Σαββάτου καθώς επικράτησε με το εμφατικό 3-0 εκτός έδρας στο εναρκτήριο ματς της 14ης αγωνιστικής και παρέμεινε στη μάχη για την είσοδο στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Πάσαλιτς άνοιξε διάπλατα το δρόμο για τη νίκη των νερατζούρι με τα γκολ του στο 26' και στο 61' ενώ ο Ίλιτσιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με το τρίποντο αυτό να είναι το πρώτο για την ομάδα του Γκασπερίνι μετά από τις 27 Οκτωβρίου και τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, η ουραγός Μπρέσια απογοήτευσε για ένα ακόμα ματς με τον Φάμπιο Γκρόσο στο τιμόνι της καθώς και στο τρίτο ματς που βρέθηκε στον πάγκο της ο νέος της τεχνικός γνώρισε την ήττα, με τον απολογισμό τερμάτων να είναι μάλιστα 0 υπέρ και 10 κατά!

Στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας, που έλαβε χωρα στο "Λουίτζι Φεράρις", η Τορίνο κατάφερε να πάρει το τρίποντο επικρατώντας 1-0 της Τζένοα με το γκολ του Μπρέμερ στο 77', με τους ταύρους να πανηγυρίζουν τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη τους και τους γκριφόνι να μένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Μπρέσια - Αταλάντα 0-3 (26' 61' Πάσαλιτς, 90+2' Ίλιτσιτς)

Τζένοα - Τορίνο 0-1 (77' Μπρέμερ)

Φιορεντίνα - Λέτσε (21:45)

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Γιουβέντους - Σασουόλο (13:30)

Ίντερ - ΣΠΑΛ (16:00)

Πάρμα - Μίλαν

Λάτσιο - Ουντινέζε

Νάπολι - Μπολόνια (19:00)

Βερόνα - Ρόμα (21:45)

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου

Κάλιαρι - Σαμπντόρια (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ