SERIE A

Serie A: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για το πρωτάθλημα

Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, centre, controls the ball during a Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο υπουργός αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, υποστήριξε ότι η απόφαση για επιστροφή στη δράση θα ληφθεί σε μία εβδομάδα. Όλη η ομάδα σε καραντίνα σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος.

Σε μία εβδομάδα θα ληφθεί η απόφαση για την επιστροφή δράσης ή όχι στο ιταλικό ποδόσφαιρο όπως ανακοίνωσε ο υπουργός αθλητισμού της χώρας, Βιντσέντσο Σπανταφόρα.

"Η επιστροφή του πρωταθλήματος; Η υγειονομική επιτροπή μας υποδεικνύει να συνεχίσουμε στο δρόμο της σύνεσης που βαδίζουμε μέχρι τώρα. Χρειαζόμαστε ακόμη μία εβδομάδα για να δούμε την καμπύλη των κρουσμάτων", υποστήριξε ο Βιντσέντσο Σπανταφόρα καθώς η κυβέρνηση της χώρας άναψε πράσινο φως για την επιστροφή σε ομαδικές προπονήσεις από τις 18 Μαΐου όπως ήταν προγραμματισμένο.

ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ

Σε περίπτωση που εμφανιστεί κρούσμα σε παίκτη από τις 18 Μαΐου - όταν και θα επιστρέψουν οι ομάδες σε κανονικές προπονήσεις - τότε θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα όλη η ομάδα και όχι μόνον το άτομο που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (11/5) ο Βιντσέντσο Σπανταφόρα καθώς όπως υποστήριξε η υγειονομική επιτροπή ζήτησε μεταβολή του αρχικού πρωτοκόλλου.

Photo credits: AP Images

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ