SERIE A

Serie A: Τεσσάρα και κορυφή ξανά για Ίντερ

Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Ίντερ συνέτριψε με 4-0 την Τζένοα στο Μεάτσα και έτσι το φινάλε του 2019 θα την βρει μαζί με την Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Ρόμα (0-0 εντός) και Φιορεντίνα (1-1 εκτος), η Ίντερ επανήλθε στο μονοπάτι των επιτυχιών και μάλιστα με εμφατικό τρόπο αφού διέλυσε με 4-0 την Τζένοα στο Μεάτσα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι νερατζούρι κλείδωσαν το ματς μέσα σε δύο λεπτά με τον Λουκακού, με τον Βέλγο φορ να ανοίγει το σκορ στο 31' και στο 32' να βγάζει ασίστ για τον Γκαλιαρντίνι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν άλλα δύο τέρματα, με τον Εσπόζιτο (με πέναλτι) στο 64' και με τον Λουκακού στο 71'.

"Μόλις είδα τη μαμά μου και συγκινήθηκα, το γκολ είναι για αυτήν. Ευχαριστώ την ομάδα μου και την οικογένειά μου που ειναι πάντα κοντά μου", δήλωσε πανευτυχής για το πρώτο του γκολ στην Serie A ο 17χρονος φορ της Ίντερ, Σεμπαστιάνο Εσπόζιτο, με τον Αντόνιο Κόντε από την πλευρά του να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Inter Milan's Romelu Lukaku, left, blows a kiss as he celebrates after scoring his side's fourth goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku, left, blows a kiss as he celebrates after scoring his side's fourth goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Καλά Χριστούγεννα! Αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ακόμα και μέσα στις γιορτές".

Όσον αφορά στο τελευταίο ματς της βραδιάς, η ΣΠΑΛ άλωσε με ανατροπή το Ολίμπικο κόντρα στην Τορίνο (1-2) και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση ανεβαίνοντας στους 12 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ουραγό πλέον Τζένοα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

Σαμπντόρια - Γιουβέντους 1-2 (35' Καπράρι / 19' Ντιμπάλα, 45' Ρονάλντο)

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Φιορεντίνα - Ρόμα 1-4 (34' Μπαντέλ / 19' Τζέκο, 21' Κολάροφ, 73' Πελεγκρίνι, 88' Τζανιόλο)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

Ουντινέζε - Κάλιαρι 2-1 (39' Ντε Πάουλ, 85' Φοφάνα / 84' Πέδρο)

Ίντερ - Τζένοα 4-0 (31' 711' Λουκακού, 32' Γκαλιαρντίνι, 64' πεν. Εσπόζιτο)

Τορίνο - ΣΠΑΛ 1-2 (4' Ρινκόν / 42' Στρεφέτσα, 81' Πετάνια)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Αταλάντα - Μίλαν (13:30)

Πάρμα - Μπρέσια (16:00)

Λέτσε - Μπολόνια

Σασουόλο - Νάπολι (21:45)

Λάτσιο - Βερόνα (5/2)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιορεντίνα - Ρόμα 1-4: Τεσσάρα στη Φλωρεντία οι "τζαλορόσι"
Σαμπντόρια - Γιουβέντους 1-2: Με Ντιμπάλα και Κριστιάνο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ