SERIE A

Serie A: Τεσσάρα η Μίλαν, βαθμός ελπίδας για Μπρέσια

AC Milan's Samu Castillejo, top right, celebrates with teammates after scoring during the Serie A soccer match between Lecce and AC Milan, at the Via del Mare stadium in Lecce, Italy, Monday, June 22, 2020. (Donato Fasano/LaPresse via AP)
AC Milan's Samu Castillejo, top right, celebrates with teammates after scoring during the Serie A soccer match between Lecce and AC Milan, at the Via del Mare stadium in Lecce, Italy, Monday, June 22, 2020. (Donato Fasano/LaPresse via AP) DONATO FASANO/LAPRESSE VIA AP

Η Μίλαν πέρασε επιβλητικά από τον ιταλικό Νότο επικρατώντας 4-1 της Λέτσε και έμεινε ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης. Βαθμός για την ουραγό Μπρέσια (1-1) στην έδρα της Φιορεντινα.

Άκρως ελπιδοφόρα ήταν τα μηνύματα που έστειλε η Μίλαν στο πρώτο της ματς στη μετά-κορονοϊού εποχή, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να παίρνει το τρίποντο με το ευρύ 4-1 στην εδρα της Λέτσε και να πιάνει την Νάπολι στην 6η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League.

Το εντυπωσιακό για τους ροσονέρι είναι όχι μόνο ο αριθμός των τερμάτων αλλά και το ότι σημειώθηκαν αυτά με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, την ώρα που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραμένει τραυματίας και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς πρωταθλήματος στις 28 Ιουνίου κόντρα στην Ρόμα.

Στο έτερο ματς που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Serie A, η ουραγός Μπρέσια κατάφερε να πάρει βαθμό στο "Αρτέμιο Φράνκι" στην προσπάθεια που κάνει να πετύχει το θαύμα της παραμονής, με την Φιορεντίνα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 29' αλλά να μένει με 10 παίκτες στο 70' όταν ο Κάσερες είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Δευτέρα 22 Ιουνίου

Φιορεντίνα - Μπρέσια 1-1 (29' Πεσέλα / 17' πεν. Ντοναρούμα)

Λέτσε - Μίλαν 1-4 (54' πεν. Μανκόζου / 26' Καστιγέχο, 55' Μποναβεντούρα, 57' Ρέμπιτς, 72' Λεάο)

Μπολόνια - Γιουβέντους (22:45)

Τετάρτη 23 Ιουνίου

Βερόνα - Νάπολι (20:30)

ΣΠΑΛ - Κάλιαρι

Τζένοα - Πάρμα (22:45)

Τορίνο - Ουντινέζε

Πέμπτη 24 Ιουνίου

Ίντερ - Σασουόλο (20:30)

Αταλάντα - Λάτσιο (22:45)

Ρόμα - Σαμπντόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι: Με συλλεκτική φανέλα προς τιμήν του Μέρτενς κόντρα στην Βερόνα
Σασουόλο: Αγόρασε τον Κυριακόπουλο από τον Αστέρα
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ