SERIE A

Serie Α: Πήρε μπρος η Κάλιαρι

Serie Α: Πήρε μπρος η Κάλιαρι

Με φόρμα από το τρίποντο στην Πάρμα η Κάλιαρι έφθασε στη δεύτερη σερί της νίκη, καθώς επικράτησε στη Σαρδηνία με 3-1 της Τζένοα για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A.

Η Κάλιαρι υποδέχθηκε στη Σαρντένια Αρένα της πόλης την Τζένοα για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A κι έφθασε στην πρώτη εντός έδρας της νίκη και δεύτερη διαδοχική μετά από εκείνη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Πάρμα.

Ο γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε, Χιοβάνι, άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες δευτερόλεπτα μετά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Κουαμέ ισοφάρισε στο 83ο λεπτό μετά από ασίστ του Σανάμπρια, αλλά στο επόμενο κιόλας λεπτό η Κάλιαρι πήρε το προβάδισμα.

Με γκολ της... Τζένοα μάλιστα, αυτογκόλ του Σαπάτα δηλαδή. Το τελικό σκορ της νίκης (3-1) διαμόρφωσε ο Ζοάο Πέδρο στην αντεπίθεση στο 87ο λεπτό. Στον πάγκο έμεινε για τους γηπεδούχους ο Έλληνας αριστερός μπακ, Μπάμπης Λυκογιάννης. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα της Γένοβας, καθώς εντός έδρας είχε χάσει την προηγούμενη Κυριακή από την Αταλάντα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ