SERIE A

Serie A: Ο Τζέκο καθάρισε για την Ρόμα, τεσσάρα η Λάτσιο

Roma's Edin Dzeko, center, celebrates with his teammates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Rome Olympic stadium, Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Edin Dzeko, center, celebrates with his teammates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Rome Olympic stadium, Sunday, Aug. 25, 2019. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Έντιν Τζέκο βρήκε δίχτυα για την Ρόμα και την οδήγησε σε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Λέτσε για την 6η αγωνιστική της Serie A. Πάρτι για Λάτσιο στο "Ολίμπικο", 4-0 την Πάρμα.

Μετά από το χαστούκι που δέχτηκε μέσα στο σπίτι της από την Αταλάντα μεσοβδόμαδα ( ήττα με 2-0) η Ρόμα ταξίδεψε στον ιταλικό Νότο με το τρίποντο να αποτελεί αυτοσκοπό για αυτήν κόντρα στην Λέτσε και το πήρε επικρατώντας με 1-0 στο "Βία Ντελ Μάρε".

Το χρυσό τέρμα για τους τζαλορόσι το σημείωσε με κεφαλιά ο συνήθης ύποπτος, Έντιν Τζέκο, μετά από σέντρα του Μχιταριάν, με την ομάδα του Φονσέκα να έχει μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ αλλά να την σπαταλάει στο 80', όταν ο γκολκίπερ Γκάμπριελ έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Κολάροφ.

Ευχάριστο απόγευμα για την έτερη εκπρόσωπο της αιώνιας πόλης, Λάτσιο, η οποία μετά την ήττα της από την πρωτοπόρο Ίντερ (0-1) πριν λίγες ημέρες, ξέσπασε στην Πάρμα, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ με ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ (4-0).

Το τελευταίο γκολ των μπιανκοτσελέστι είχε την υπογραφή του Τσίρο Ιμόμπιλε που έσπευσε να το πανηγυρίσει αγκαλιάζοντας τον Σιμόνε Ιντσάγκι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλείσει οριστικά την πόρτα στον καυγά που είχαν την περασμένη εβδομάδα και ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στην αρχική 11άδα στο ματς με την Ίντερ.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Γιουβέντους - ΣΠΑΛ 2-0 (45' Πιάνιτς, 78' Ρονάλντο)

Σαμπντόρια - Ίντερ 1-3 (55' Γιάνκτο / 20' Σένσι, 22' Σάντσες, 61' Γκαλιαρντίνι)

Σασουόλο - Αταλάντα 1-4 (62' Ντεφρέλ / 6', 29' Γκόμες, 13' Γκόζενς, 35' Σαπάτα)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Νάπολι - Μπρέσια 2-1 (13' Μέρτενς, 45 +4' Μανωλάς / 67' Μπαλοτέλι)

Λάτσιο - Τζένοα 4-0 (7' Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 40' Ράντου, 59' Καϊσέδο, 78' Ιμόμπιλε)

Λέτσε - Ρόμα 0-1 (56' Τζέκο)

Ουντινέζε - Μπολόνια 1-0 (27' Οκάκα)

Κάλιαρι - Βερόνα 1-1 (29' Κάστρο / 66' Φαραόνι)

Μίλαν - Φιορεντίνα (21:45)

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Πάρμα - Τορίνο (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

Photo Credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι - Μπρέσια 2-1: Γκολ ο Μανωλάς που αποχώρησε τραυματίας
Serie A: Με Κριστιάνο και Πιάνιτς η Γιουβέντους
TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ