SERIE A

Serie A: Ο Μανωλάς οδηγεί τη Νάπολι στην Ευρώπη

Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP)
Napoli's Konstantinos Manolas, right, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Napoli and Torino at the San Paolo Stadium in Naples, Italy, Saturday, Feb. 29, 2020. (Cafaro/LaPresse via AP) CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Με τον Κώστα Μανωλά να ανοίγει το σκορ με υπέροχη κεφαλιά, η Νάπολι επικράτησε 2-1 της Τορίνο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης.

Σε τροχιά εξάδας παραμένει η Νάπολι, η οποία επικράτησε 2-1 της Τορίνο για την 26η αγωνιστική της Serie A, πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Πρωταγωνιστής για τους "παρτενοπέι" ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη με υπέροχη κεφαλιά στο 19ο λεπτό του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τα ηνία του παιχνιδιού, διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα και έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 82ο λεπτό με τον Τζιοβάνι ντι Λορέντζο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σιμόνε Εντέρα.

Πλέον, οι Ναπολιτάνοι είναι στο +3 από την έβδομη Μίλαν, η οποία έχει, βέβαια, ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς και στο +4 από την όγδοη Βερόνα που έχει δύο ματς λιγότερα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Λάτσιο - Μπολόνια 2-0 (18' Λουίς Αλμπέρτο, 21' Κορέα)

Νάπολι - Τορίνο 2-0 (19' Μανωλάς, 82' Ντι Λορέντζο / 90 +1' Εντέρα)

Κυριακή 1 Μαρτίου

Λέτσε - Αταλάντα (16:00)

Κάλιαρι - Ρόμα (19:00)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

Σαμπντόρια - Βερόνα (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ