SERIE A

Serie A: O 37χρονος Άλβες πλήγωσε την Μίλαν

Milan's coach Gennaro Gattuso reacts during the match against Napoli during their Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (Daniel Dal Zennaro/ANSA via AP)
Milan's coach Gennaro Gattuso reacts during the match against Napoli during their Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (Daniel Dal Zennaro/ANSA via AP) DANIEL DAL ZENNARO/ANSA VIA AP

Η Μίλαν έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στο "Ταρντίνι" με τον Μπρούνο Άλβες να την ισοφαρίζει στο 87' για λογαριασμό της Πάρμα (1-1) και τώρα η θέση της στο νέο Champions League είναι επισφαλής.

Μία εβδομάδα μετά την επικράτησή της στον "τελικό" κόντρα στην Λάτσιο με την οποία απέκτησε αβαντάζ για την προνομιούχο 4η θέση, η Μίλαν βλέπει και πάλι την έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν να τίθεται σε κίνδυνο.

Αιτία η αποτυχία της να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάρμα στο "Ένιο Ταρντίνι", με τους παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο να είναι κοντά στη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στην Serie A στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής αλλά στο φινάλε να περιορίζονται στο βαθμό της ισοπαλίας.

Οι "ροσονέρι" προηγήθηκαν στο 69' με τον Καστιγέχο, που είχε περάσει μόλις τρία λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, με την ισοφάριση να έρχεται για τους "ντουκάλι" στο 87', με τον 37χρονο Μπρούνο Άλβες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Ιακοπόνι, Μπρούνο Άλβες, Γκαλιόλο, Ντιμάρκο (72' Σιλιγκάρντι), Κούτσκα, Σκοτσαρέλα (90' Στούλατς), Μπαρίλα, Τσεράβολο (76' Σπροκάτι), Ζερβινιό

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Κόντι (66' Καστιγέχο), Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπακαγιόκο (58' Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου (75' Μπίγλια), Σούσο, Πιάτεκ, Μπορίνι

Στο "Ολίμπικο" η Λάτσιο "αυτοκτόνησε" καθώς έχασε με 2-1 από την ουραγό και ήδη υποβιβασμένη στην Serie B, Κιέβο Βερόνα (στοίχισε στους πρωτευουσιάνους η αποβολή του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 34'), ενώ η Μπολόνια έκανε άλμα παραμονής καθώς συνέτριψε 3-0 την Σαμπντόρια και ξέφυγε πέντε πόντους από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεύτερο σερί 90λεπτο για τον Δημήτρη Νικολάου με τη φανέλα της Έμπολι, ωστόσο η ομάδα της Τοσκάνης γνώρισε εντός έδρας ήττα με 4-2 από την ΣΠΑΛ και είναι στο -4 από τη γραμμή της σωτηρίας, νίκη για την Κάλιαρι με 1-0 επί της Φροζινόνε, με τον Μπάμπη Λυκογιάννη να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο για τους Σαρδηνούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 20 Απριλίου

Πάρμα - Μίλαν 1-1 (87' Μπρούνο Άλβες / 69' Καστιγέχο)

Μπολόνια - Σαμπντόρια 3-0 (54' αυτ. Τονέλι, 69' Πούλγκαρ, 83' Ορσολίνι)

Κάλιαρι - Φροζινόνε 1-0 (27' πεν. Πέδρο)

Έμπολι - ΣΠΑΛ 2-4 (22' Καπούτο, 47' Τραορέ / 38' 61' Πετάνια, 44' Φλόκαρι, 88' Αντενούτσι)

Τζένοα - Τορίνο 0-1 (58' Ανσάλντι)

Λάτσιο - Κιέβο 1-2 (67' Καϊσέδο / 49' Βινιάτο, 51' Χετεμάι)

Ουντινέζε - Σασουόλο 1-1 (80' αυτ. Λιρόλα / 31' Σένσι)

Γιουβέντους - Φιορεντίνα (19:00)

Ίντερ - Ρόμα (21:30)

Δευτέρα 22 Απριλίου

Νάπολι - Αταλάντα

Photo Credits: Daniel Dal Zennaro/ANSA via AP

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ