SERIE A

Serie A: Νέα γκέλα για Νάπολι, κινδυνεύει με απόλυση ο Αντσελότι

Napoli's head coach Carlo Ancelotti watches during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Napoli's head coach Carlo Ancelotti watches during the Champions League Group E soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Νάπολι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε και έμεινε χωρίς νίκη για έβδομο διαδοχικό ματς της Serie A που την αφήνει στο -7 από την τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Η Νάπολι βρίσκεται σε βαθιά αγωνιστική δίνη και αδυνατεί να βγει από αυτήν, με τα αποτελέσματα να είναι καταστροφικά και να έχουν φέρει σε απόγνωση παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και οπαδούς.

Το τελευταίο χτύπημα στο πληγωμένο κορμί των παρτενοπέι δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Dacia Arena όπου κατάφεραν να πάρουν μόνο το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ουντινέζε, με την ομάδα του ιταλικού Νότου να μένει για 7ο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (5 βαθμούς ο απολογισμός της) και να απέχει 7 πόντους απο την 6η Αταλάντα (επικράτησε 3-2 της Βερόνα) που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης του Ούντινε, η Νάπολι δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια εντός εστίας στο πρώτο ημίχρονο και τιμωρήθηκε στο 32' όταν σκόραρε ο Λαζάνια σε αντεπίθεση για τις ζέβρες, με τον Ζιελίνσκι να της χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στο 69'.

Το 1-1 δεν είναι πάντως αρκετό για να κρατάει ασφαλή στη θέση του τον Κάρλο Αντσελότι, με τα ιταλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως παίζει τη θέση του στον "τελικό" με την Γκενκ στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αν η Νάπολι δεν πάρει τη νίκη τότε θα αποκλειστει από τη συνέχεια του Champions League και κατά 99,99% ο Κάρλο Αντσελότι θα κουνήσει μαντήλι στον πάγκο των παρτενοπέι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SERIE A:

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

Ίντερ - Ρόμα 0-0

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Αταλάντα - Βερόνα 3-2 (44' Μαλινόβσκι, 64' πεν. Μουριέλ, 90+3' Τζιμιστί / 23' 57' Ντι Κάρμινε)

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1 (32' Λαζάνια / 69' Ζιελίνσκι)

Λάτσιο - Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Λέτσε - Τζένοα (13:30)

Σασουόλο - Κάλιαρι (16:00)

ΣΠΑΛ - Μπρέσια (16:00)

Τορίνο - Φιορεντίνα (16:00)

Σαμπντόρια - Πάρμα (19:00)

Μπολόνια - Μίλαν (21:45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ