SERIE A

Serie A: Μάξιμουμ 300 άτομα, όχι διαμαρτυρίες σε διαιτητές με τους νέους κανόνες

Serie A: Μάξιμουμ 300 άτομα, όχι διαμαρτυρίες σε διαιτητές με τους νέους κανόνες

Αυστηρός περιορισμός των ατόμων εντός γηπέδου, "στοπ" σε ομαδικές photos, απαγόρευση διαμαρτυρίας στους διαιτητές. Διαβάστε μερικούς από τους νέους κανονισμούς για την επανέναρξη της Serie A.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να επεκτείνει το φινάλε της φετινής σεζόν στην Serie A μέχρι το φινάλε Αυγούστου και ελπίδα όλων είναι η ιταλική κυβέρνηση να ανάψει το πράσινο φως σε λίγες ημέρες για να επιστρέψει η δράση στη μεγάλη κατηγορία μέσα στον Ιούνιο.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει οι ομάδες να αποδεχτούν τη νέα πραγματικότητα, που υπαγορεύει να εφαρμόζουν κανονισμούς που μέχρι την εμφάνιση του κορονοϊού δεν χρειαζόταν.

Μερικούς από τους νέους κανονισμούς που θα εφαρμόζονται πλέον για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα τους αποκάλυψε η ιστοσελίδα " Sportmediaset".

Αυτοί είναι οι εξής:

● Ο μάξιμουμ αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενείται στο γήπεδο σε κάθε ματς είναι 300. Περιορισμός θα υπάρχει ακόμα και στα ball boys που θα είναι 4 σε κάθε ματς.

● Οι αποστολές των ομάδων και οι διαιτητές θα φτάνουν στο γήπεδο διαφορετική ώρα. Για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδες συστήνεται να φτάνουν στο γήπεδο με τα δικά τους οχήματα.

● Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τηλεοπτικών συνεργείων στα αποδυτήρια των ομάδων.

● Οι ομάδες θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο από διαφορετικά μέρη. Απαγορεύονται οι χειραψίες, οι ομαδικές φωτογραφίες, ενώ δεν θα υπάρχουν μασκότ ούτε και παιδιά που να συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές κατά την έξοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

● Θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ του κάθε παίκτη και του δημοσιογράφου που θα του παίρνει συνέντευξη στο τέλος ενός αγώνα.

● Στην αίθουσα συνεντεύξεων οι ερωτήσεις θα γίνονται μέσω skype-whatsapp ενώ στην αίθουσα δεν θα πρέπει να υπάρχουν πάνω από 3 άτομα.

● Κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο δωμάτιο των διαιτητών. Οι παίκτες δεν θα μπορούν να διαμαρτύρονται στους διαιτητές και δεν μπορούν να πλησιάζουν για κανέναν λόγο σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ